ΝΟ ΧΙΟΥ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9-8

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9-8


Μετά από ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση μέσα και έξω από το νερό, η ομάδα μας ηττήθηκε στην Χίο με 9-8.
Η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο η ομάδα μας, με πολύ καλή απόδοση προηγήθηκε με 7-3 δεν προμήνυε το τι θα συμβεί στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο βασικοί πρωταγωνιστές έγιναν οι διαιτητές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι παρότι η ομάδα της Χίου στην τελευταία περίοδο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω  αποβολής χωρίς αντικατάσταση του Καλαργυρού για βιαιοπραγία στον Μοσκώφ, οι διαιτητές φόρτωσαν με ποινές τους παίκτες μας, 20 έναντι μόνο 9 των αντιπάλων και μετέτρεψαν το μειονέκτημα της Χίου σε πλεονέκτημα.
Στην τελευταία περίοδο, λόγω των ποινών που δεχθήκαμε, δεν αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Παπάκος, Καλιοράκης και ο Μοσκώφ που αποβλήθηκε με αντικατάσταση επειδή αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε.
Από τα παραπάνω είναι φανερό, ότι, η αρνητική διαιτητική αντιμετώπιση της ομάδας μας, την αποσυντόνισε  και φτάσαμε στην ήττα.

ΝΟ Χίου Astra Airlines Απόλλων Σμύρνης 9-8 (2-3, 1-4, 3-1, 3-0)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 3, Καλλιοράκης 1, Παπαδόπουλος Γεώρ., Λέκιτς, Παπάκος 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Δερμιτζάκης Χ. 1, Καστανάκης, Γιαννουρής

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14.30 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Από Σπύρο Μίντζη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template