2η θέση για τους Μίνι Παίδες του Απόλλωνα Σμύρνης στο «1o Super polo kids water polo tournament»

2η θέση για τους Μίνι Παίδες του Απόλλωνα Σμύρνης 
στο «1o Super polo kids water polo tournament»

Οι Μίνι Παίδες της υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης συμμετείχαν στο «1o Super polo kids water polo tournament» που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Το τουρνουά συνδιοργάνωσαν ο Ιωνικός και η Καστέλα και είχε συγχρόνως φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνεισφοράς στον αγώνα του μικρού “Παναγιώτη-Ραφαήλ”.


Η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει σε αυτό το τουρνουά τη 2η θέση. Τα παιδιά πέρασαν πολύ όμορφα, απέσπασαν εμπειρίες, αγωνίστηκαν με πάθος, έχασαν, κέρδισαν, χειροκροτήθηκαν, πήραν μετάλλια, έπαθλα  και ένα είναι σίγουρο πως βγήκαν ακόμη πιο δυνατά με την ολοκλήρωσή του. Η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν εξαιρετική αγωνιστικά, δείχνοντας το πάθος τους και την όρεξη τους σε όλα τα παιχνίδια. Η συμπεριφορά των αθλητών και η συγκέντρωση τους ήταν άριστη εντός, αλλά και εκτός νερού!


Με το πέρας των δύο τελικών ακολούθησε η παρέλαση και η απονομή των μεταλλίων, των κυπέλλων, και των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές.
Την ομάδα μας υποστήριξαν γονείς, συγγενείς και φίλοι που για ακόμη μία φορά ήταν δίπλα μας και γέμισαν τις κερκίδες μας παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες του τουρνουά στα κολυμβητήρια της Νίκαιας και του Πειραιά.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template