Γ. Αφρουδάκης: «Πρέπει να τελειώνουμε με τα κατεστημένα και στον αθλητισμό»Γ. Αφρουδάκης: «Πρέπει να τελειώνουμε με τα κατεστημένα και στον αθλητισμό»

Από waterpolonews.gr/

Στη διαδικασία της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής βρίσκεται το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο, που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και το οποίο αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια την προσεχή Παρασκευή.
Πλήθος Ολυμπιονικών έχουν εκφράσει δημόσια τη στήριξή τους στο συγκεκριμένο σχέδιο Νόμου, που μεταξύ άλλων προβλέπει μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό αλλά και μέτρα για την άρση της… μονιμότητας προέδρων στις αθλητικές Ομοσπονδίες.
Μεταξύ των Ολυμπιονικών που τοποθετήθηκαν υπέρ είναι και ο Γιώργος Αφρουδάκης, με συμμετοχή και διακρίσεις ως μέλος της εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών σε πέντε Ολυμπιάδες και πέντε Παγκόσμια Κύπελλα.
Σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τα κατεστημένα στον αθλητισμό» και ότι «εξέλιξη δίχως αλλαγές προσώπων δεν μπορεί να υπάρξει».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Αφρουδάκη:
«Με το νέο νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού έφτασε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα προς το μέλλον για τον Ελληνικό αθλητισμό. Η αξιοποίηση των Ολυμπιονικών με έναν πιο συστηματικό τρόπο, ακόμα και μετά τη λήξη της καριέρας τους – δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να έχει αντίρρηση ότι – μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει .
Σχετικά με το θέμα των θητειών των Προέδρων νομίζω ότι κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τα κατεστημένα και στον αθλητισμό.
Εξέλιξη χωρίς αλλαγές προσώπων δεν μπορεί να υπάρξει και αυτό δεν ισχύει μόνο στον αθλητισμό, ισχύει παντού. Στηρίζω απόλυτα το νομοσχέδιο που θα μας οδηγήσει στο αύριο και θα ωθήσει τα παιδιά μας στον αθλητισμό».
Β.Μ.

Πηγή: https://www.waterpolonews.gr/


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template