Χαραλαμπόπουλος: «Συνεπείς στο καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο»
Χαραλαμπόπουλος: «Συνεπείς στο καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο»


Ήρθε το καλοκαίρι στον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει ήδη προσαρμοστεί στην ομάδα σαν να είναι μέλος της χρόνια. Ο 29χρονος φουνταριστός, Χάρης Χαραλαμπόπουλος αποτελεί πολύτιμο «γρανάζι» της… καλοκουρδισμένης μηχανής του Γιάννη Κατρουζανάκη, η οποία αρχής γενομένης από το Σάββατο (23/11) στο κολυμβητήριο του Φαλήρου ξεκινά μια σειρά τριών απαιτητικών παιχνιδιών αρχικά ενάντια στο Παλαιό Φάληρο και ακολούθως με Υδραϊκό (27/11 εκτός) και Βουλιαγμένη εντός (30/11).
Ο Χαραλαμπόπουλος, με εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στη σεζόν, μίλησε στο apollongs.gr, για  το παιχνίδι της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» στο Φάληρο, αλλά και για εκείνα που ακολουθούν τονίζοντας ότι αυτό που πρέπει να κάνει ο Απόλλων Σμύρνης είναι να παραμείνει συνεπής στο αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει έως τώρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης:
- Για την τριάδα των αγώνων που ακολουθούν με πρώτο αυτόν ενάντια στο Παλαιό Φάληρο:    
«Είναι τρία παιχνίδια που μένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Και τα τρία έχουν τις δυσκολίες τους. Το ιδανικό θα ήταν αν μπορούμε να φτάσουμε στις τρεις νίκες ή όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό για να παραμείνουμε στην 2η θέση κλείνοντας τον πρώτο γύρο.
Το ματς με το Φάληρο είναι το πρώτο και το πιο εύκολο, αλλά στην θεωρία. Το Φάληρο έχει καλή πορεία φέτος, καλύτερη από πέρυσι και είναι μία ομάδα που αν δεν τη σεβαστείς θα σε προβληματίσει πάρα πολύ στον αγώνα. Αν συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι έχουμε μία ανοδική πορεία θα φτάσουμε στη νίκη».
- Τι πρέπει να προσέξει ο Απόλλων στον αγώνα του Σαββάτου:
«Σε αυτό τον αγώνα νομίζω ότι πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε συνεπείς σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μας πρόσωπο. Σέβομαι το Φάληρο, αλλά επειδή αυτό το ματς εξαρτάται πιο πολύ από τη δική μας απόδοση, αν είμαστε σοβαροί – κι αυτό εννοώ με τον όρο συνεπείς – θεωρώ πως θα φτάσουμε στη νίκη. Το κάναμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να το κάνουμε και με το Φάληρο και μετά να δούμε τα άλλα παιχνίδια ενάντια στις δύο θεωρητικά καλύτερες ομάδες από τον προσεχή μας αντίπαλο. Για να κερδίσουμε το Φάληρο αρκούν λιγότερα πράγματα απ’ ότι ενάντια στην Βουλιαγμένη για παράδειγμα, αλλά το κυριότερο είναι να είμαστε σοβαροί».
- Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα:
«100% ! Δεν το συζητάμε αυτό. Βέβαια, νομίζω, ότι αυτό το ερώτημα δεν μπορείς να το απαντήσεις στη μέσα της σεζόν και αναφέρομαι στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το τι βρήκα στον Απόλλωνα, αν και ήξερα τι θα βρω. Ήμουν πολύ σίγουρος. Όπως είμαι σίγουρος ότι ανταλλάσσω το “πολύ καλά τώρα” με το “πολύ καλά τον Απρίλιο και τον Μάιο”. Αλλά…So far so good (σ.σ γέλια)».
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template