ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ


     Ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Παν. Καταβέλος, παρακολουθεί τις τοποθετήσεις των κατοίκων της Ριζούπολης με τα αιτήματά τους προς τη Δημοτική Αρχή.

 Ο Αριστείδης Καμάρας αναλύει στο Δήμαρχο τις απόψεις του, γύρω από τα θέματα που αφορούν τον Γ.Σ. Απόλλωνα.


        Την Πέμπτη το βράδυ στο Καφέ του Μπάμπη Υφαντή στη Ριζούπολη, έγινε συγκέντρωση με κύριο ομιλητή τον υποψήφιο για τον Δήμο της Αθήνας και νυν Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.
        Τον Απόλλωνα που έχει άμεσο ενδιαφέρον για τους χώρους δίπλα στο γήπεδο, εκπροσώπησαν από μέρους της ΠΑΕ ο πρόεδρος Αγγελετόπουλος Γιώργος, από τους παλαίμαχους ο πρόεδρος Μαστρακούλης Βασ., Αριστείδης Καμάρας και Σκόρδος Δημ. Από τον Γυμναστικό Σύλλογο ο πρόεδρος του Δ.Σ. Καταβέλος Παν., τα μέλη του Δ.Σ. Δημητρίου Μ., Ιντζόγλου Στέφ., Μίντζης Σπ., Κοτσιφάκος Γ., Νίτσιος Γ., Λαμπρινός Ε., Τσάλιος Μ., Κανελάκης Γ. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαρελάς, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κοντοσταθάκου Εύα, Σπυροπούλου Σουλτάνα (Αναπληρωτής Αντιδήμαρχος), Νόντας Λαμπρακάκης (Αντιδήμαρχος), Μπέης Π., η πρόεδρος του Ε΄Διαμερίσματος Ζαφειροπούλου, Σιατής Γ. , Γιαννοπούλου Πόπη (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας) κ.ά.
        Ανοίγοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος έδειξε ότι γνωρίζει το θέμα που ενδιαφέρει άμεσα τον Απόλλωνα, λέγοντας πως όπως είχα συμφωνήσει με τον πρόεδρο του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ όταν με επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το αίτημα του Απόλλωνα για ένα μεγάλο ή και δύο μικρά γήπεδα στον παράπλευρο χώρο του γηπέδου.
       Στη συνέχεια έκανε παρέμβαση ο Αριστείδης Καμάρας τονίζοντας την αναγκαιότητα αξιοποίησης των χώρων για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template