Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

   Έγινε χθες το βράδυ 23/4/2014 στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου της Ριζούπολης, η συνάντηση του υποψήφιου για το Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τον Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και φορείς της περιοχής, εν όψει της ένταξης στο σχέδιο πόλης του χώρου παράπλευρα του γηπέδου (Ηρακλείου, Σινοπούλου, Ανθέων, Γήπεδο Απόλλωνα).
   Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα Πουλάκης Κώστας, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και πολλοί εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
    - Από το Σύλλογο Πολιτών της Ριζούπολης η Φιφή Πρωτογερέλη.
    - Εκπρόσωπος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λαμπρινής.
    - Εκπρόσωπος του Σπόρτινγκ.
    - Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ελευθερίου.
    -  Η πρόεδρος του Συλλόγου Δράση Πολιτισμός Ζωή Πατησίων.
      Τη συζήτηση άνοιξε ο Κώστας Αρβανίτης δίνοντας το λόγο στον πρόεδρο του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  Παν. Καταβέλο, ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς στη χαρτογράφηση της περιοχής, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως 62 στρέμματα που υπάρχουν, πρέπει να αξιοποιηθούν και να δοθούν σαν αθλητικοί χώροι στα παιδιά της περιοχής μας.
    Ανάλυσε την αναγκαιότητα της ύπαρξης τέτοιων αθλητικών χώρων, για την κοινωνικοποίηση των παιδιών και απεξάρτησή τους από τους Η/Υ.
   Κατόπιν τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, οι οποίοι παράθεσαν σωρεία προβλημάτων που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής.
   Τα προβλήματα αυτά επικεντρώθηκαν κατά μεγάλο μέρος στην εγκατάλειψη που υπάρχει από την παρούσα Δημοτική Αρχή στους χώρους άθλησης, όπως το Γήπεδο του Αγίου Ελευθερίου, το γήπεδο Μπάσκετ στο πάρκο της παλιάς Θερμίδας στη Ριζούπολη, όπου αθλείται ο Γ.Σ. Πατησίων που έχει στις τάξεις του 200 παιδιά.
   Η υποβάθμιση της τοπικής κοινωνίας των Πατησίων, όπως πορνεία, παραεμπόριο, Ναρκωτικά, που τόνισε η εκπρόσωπος του Συλλόγου Δράση Πολιτισμός Ζωή Πατησίων.
    Η εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων Λαμπρινής κ.ά.
    Κλείνοντας ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε μεταξύ άλλων, πως ήρθε γνωρίζοντας για  την ένταξη στο σχέδιο πόλης των παράπλευρων χώρων του γηπέδου του Απόλλωνα και δεσμεύτηκε πως είναι στις προτεραιότητες του συνδυασμού , η αξιοποίηση των 62 στρεμμάτων με βάση την πρόταση του Απόλλωνα.
   Τόνισε πως είναι θέμα φιλοσοφίας η ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων, όπως και ο σχολικός αθλητισμός.
   Αίσθηση τέλος προκάλεσε η παρέμβαση του προέδρου του Γ.Σ. Απόλλων Καταβέλου Παν., ο οποίος ρώτησε τους παρευρισκόμενους εάν γνωρίζουν σε ποιόν ανήκουν τα 1200 τ.μ. πίσω από τα γήπεδα Παθιακάκη και αφού έλαβε αρνητική απάντηση, τους ενημέρωσε αφήνοντάς τους άφωνους, πως ανήκουν στο Δήμο της Αθήνας.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template