ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ;;;

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ;;;

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελείωσαν. Δεν τελείωνει όμως και η προσπάθεια να γίνω καλύτερος , να βελτιώσω τις όποιες αδυναμίες μου π.χ. την τεχνική μου , την φυσική μου κατάσταση.
Η μεταβατική περίοδος , δηλ. ο χρόνος απο το τελείωμα των πρωταθλημάτων  έως τις καλοκαιρινές διακοπές , είναι μιά περίοδος πολύ σημαντική για κάθε αθλητή.

Ένας αθλητής σε όλη την διαρκεια της αγωνιστικής περιόδου έχει δουλέψει σκληρά για να κερδίσει σε ικανότητες, φυσική κατάσταση και δύναμη. Η αποχή ή η μείωση σε πολύ μεγάλο βαθμό της προπόνησης –ειδικά της δύναμης- θα οδηγήσει σε εμφάνιση των αποτελεσμάτων της “μη προπόνησης”. Μείωση της δύναμης θα οδηγήσει σε μείωση της ισχύς άρα και σε μείωση της ταχύτητας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι για έναν ανενεργό αθλητή το ποσοστό απώλειας δύναμης την μέρα μπορεί να είναι 3-4% για την πρώτη βδομάδα (Appel 1990)
Με βάση αυτόν τον κανόνα , ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ξεκίνησε ανοικτές προπονήσεις ,( δηλ. μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές και παιδιά που δεν είναι στα τμήματα του Συλλόγου ) ΠΑΙΔΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ υπό την επίβλεψη του κόουτς Ασημακόπουλου, έναν  από τους  σπουδαιότερους προπονητές για τις ηλικίες αυτές.
Οι ώρες είναι οι εξής :

ΠΑΙΔΕΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ και  ΠΕΜΠΤΗ  16:00-17:30 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-18:30
                  ΣΑΒΒΑΤΟ : 08:30 πμ. ΚΥΡΙΑΚΗ : 10:30 πμ.

ΕΦΗΒΟΙ : ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ  17:30-19:00

Σας περιμένουμε όλους!!

Τηλ.επικοινωνίας :  6972841205  κ. Ασημακόπουλος Χρήστος.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template