ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ 1 - 1
Έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων του Απόλλωνα Σμύρνης με την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας.
Πρίν από τον αγώνα των παλαιμάχων, τα βλέμματα των φιλάθλων έκλεψαν οι ομάδες των ακαδημιών του Απόλλωνα. 

Τέσσερις ομάδες από την κατηγορία Τζούνιορ των υποδομών του Απόλλωνα, έπαιξαν μεταξύ τους και έδειξαν ομαδικότητα αλλά και ατομική τεχνική, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι τα αποτελέσματα που φαίρνουν στα τουρνουά δεν είναι τυχαία.
Στα αγωνιστικά τώρα του φιλικού αγώνα των παλαιμάχων που έληξε ισόπαλος 1 - 1, την ομάδα κοουτσάρισε ο Β. Κυριακού.
Από τους παλαίμαχους παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Απόλλων Σμύρνης  Βασίλης Μαστρακούλης, ο Κ. Παπαγεωργίου (τ. πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων) κ.ά.
Στον αγώνα συμμετείχαν οι παληές δόξες του Απόλλωνα: Ράπτης, Κεφαλάς, Ποζαπαλίδης, Τσιγγούλης Βασ., Ζουμπαδόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Λαζάρου, Γεωργαράς, Αρδίζογλου, Σκούρας, Ασφής, Μαυρομάτης, Αθανασιάδης, Ρούσσος, Βελέντζας, Βλαχοκώστας, Σιλεβίστας.
Παραβρέθηκαν και οι Σάββας Παπάζογλου, Παντέλης, Μπόντζος, Ράμμος, Αλέξης.
Από την ΠΑΕ παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος Στρατής Χατζηπαναγιώτου και ο Παύλος Μυροφορίδης, από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα ο πρόεδρος Παναγιώτης Καταβέλος και μέλη του Δ.Σ.
Η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν άψογη και οι μνήμες που ξύπνησαν βαθειές και πως να μην είναι  όταν βλέπεις έναν Σάββα Παπάζογλου, έναν Χρήστο Αρδίζογλου, τον Λευτέρη Βελέντζα και τόσους άλλους.
Τους ευχαριστούμε όλους. 
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template