Δελτίο Τύπου: Συνάντηση με Γαβριήλ Σακελλαρίδη του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης


Στα πλαίσια των επαφών που έχει αποφασίσει το Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, για τη δημοσιοποίηση των θεμάτων που προκύπτουν για τον Απόλλωνα, από την επικείμενη ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής, που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο, έγινε σήμερα στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου, συνάντηση με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ανοιχτή Πόλη" κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Συμμετείχαν επίσης η Δημ. Σύμβουλος κ. Αγγελοπούλου Ελθίνα, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Ε΄ Δημ. Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων κ. Χαρ. Κόκλας και κ. Μαρία Ανδρούτσου.
Από μέρους του Γ.Σ. ο πρόεδρος  Παν. Καταβέλος, Αριστείδη Καμάρας, Μίντζης  Σπύρος, Αθανασέκος Δημ., Λαμπρινός Ευαγγ..
Έγινε ενημέρωση, για τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία που αφορούν τη μελέτη - πρόταση, που προωθεί ο Δήμος Αθηναίων και που ουσιαστικά μετατρέπει την περιοχή σε "Εμπορικό Κέντρο", χωρίς να λαμβάνει υπόψη, τους από το 2002 σχεδιασμένους αθλητικούς χώρους, μπροστά από το γήπεδο (σημερινός χώρος πάρκινγκ), αλλά και τις προεκλογικές εξαγγελίες του Δημάρχου Αθηναίων για δημιουργία αθλητικών χώρων στα προαναφερόμενα σημεία του σχεδίου.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τις επαφές - κινητοποιήσεις αυτές με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                                                                ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template