ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟΝ Π. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ


Αθήνα 3/7/2014
Αρ. Πρωτ. .

Προς
Κ. Παν. Μονεμβασιώτη


Κύριε Μονεμβασιώτη.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» καλωσορίζουν με χαρά στη Ριζούπολη εσάς προσωπικά, την οικογένεια σας και τους συνεργάτες σας. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και λαμπρές επιτυχίες στο δύσκολο έργο σας. Αγκαλιάζουμε με εμπιστοσύνη και με πολλές ελπίδες, με αγάπη αλλά και με μεγάλες προσδοκίες, αντάξιες της ιστορίας και της φανέλας της ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ την παρουσία σας στον «ΑΠΟΛΛΩΝΑ και το βαρύ και δύσκολο έργο που αναλάβατε.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου μας πίστευαν και πιστεύουν ακράδαντα, ότι ο ιστορικός σύλλογος μας είναι ενιαίος και αδιαίρετος, περιλαμβάνοντας στην οικογένεια του το γυμναστικό σύλλογο και την Π.Α.Ε. χωρίς διακρίσεις οποιασδήποτε μορφής. Αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα τα προηγούμενα χρόνια με την συνεργασία του συλλόγου με τον κ. Σταμάτη Βελλή και ασφαλώς θα αποδειχθεί και στην συνεργασία μαζί σας. Είναι αυτονόητο ότι οι άριστες σχέσεις του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» με την Π.Α.Ε. αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας των κοινών μας οραματισμών.


Καλώς ήρθατε!  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                                                             ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template