ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗΑθήνα 3/07/2014

Αγαπητέ Σταμάτη.

Η αποχώρησή σου από το τιμόνι της « Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», ύστερα από έξι σχεδόν χρόνια, μας προσφέρει ακόμα μία ευκαιρία να σου μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. και των μελών του Γυμναστικού μας Συλλόγου για όσα πολύτιμα προσέφερες στον αγαπημένο μας ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ξόδεψες πολλά χρήματα, διέθεσες άπειρο χρόνο και κατέθεσες αγάπη αλλά και πόνο ψυχής γι’ αυτή την ομάδα, που την παρέλαβες από την αφάνεια και την ανέβασες στο ψηλότερο βάθρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σου σταθήκαμε και σε βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε και δεν θα ξεχάσουμε την αγαστή συνεργασία σου με τον Σύλλογο μας. Μας συμπαραστάθηκες και εσύ καθώς και οι συνεργάτες σου, τους οποίους, επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς.

Επέλεξες να εγκαταλείψεις τον ωραίο αγώνα που ξεκίνησες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγώνα που θαύμασαν και επαίνεσαν όλοι οι φίλοι του υγιούς ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων. Η επιλογή σου μας γέμισε με μεγάλη θλίψη, που δεν σκιάζει ούτε κατ’ ελάχιστο την εκτίμηση και τα αισθήματα όλων μας προς το πρόσωπό σου.

Είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι τα καθίσματα στις κερκίδες της Ριζούπολης που συνηθίσαμε, χρόνια τώρα, να σε βλέπουμε, μαζί με τη θαυμάσια οικογένεια σου, θα σε φιλοξενούν και στο μέλλον με την ίδια σεμνότητα και ταπεινότητα που σε διέκρινε.

Ολόψυχα ευχόμαστε σε σένα και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πρωτίστως υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
 Με εκτίμηση.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                                                                                  ΣΤ. ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template