Νέος προπονητής στο Βόλεϊ Γυναικών ο Παύλος Μαναριώτης


Βιογραφικό σημείωμα του νέου προπονητή Βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Παύλος Μαναριώτης είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο Βόλεϊ. Υπήρξε ένας απο τους σημαντικότερους παίκτες της ιστορικής ομάδας του Νηρέα, πού είχε έδρα στον Κολωνό. Αθλητής του βόλλευ απο το 1975 μέχρι και το 1990, επιθετικός μέχρι το 1985 και πασσαδόρος απο τότε και μετά.

Με τον Νηρέα κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων την περίοδο 78-79. Κατέκτησε την τρίτη θέση (μετά απο Ολυμπιακό & Παναθηναικό) στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών 78-79 και 81-82. Εχει 15 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Εφήβων και 1 συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την περίοδο 86-87 απο την εφηβική ομάδα του Νηρέα. Την περίοδο 88-89 διετέλεσε προπονητής στον Αίαντα Σαλαμίνας και συνέχισε το 90-91 σαν προπονητής στον Γ.Σ Πετρούπολης.

Το 2005-2006 μετεπήδησε σαν προπονητής στην ομάδα νεανίδων του Γ.Σ Πετρούπολης. Την περίοδο 2008-09 ανέλαβε σαν βοηθός προπονητή πίσω απο τον Σωτήρη Αμαριανάκη την ομάδα γυναικών του Γ.Σ Πετρούπολης, ενώ την προηγούμενη περίοδο 13-14 ανέλαβε σαν πρώτος προπονητής την ίδια ομάδα.

Ο Παύλος είναι ένας πράος άνθρωπος και οικογενειάρχης, γνώστης της σύγχρονης προπονητικής του χώρου, καταρτισμένος στον τρόπο διεύθυνσης τμημάτων βόλλευ γυναικών και τμημάτων υποδομής.

Ο Απόλλων με χαρά του ανέθεσε την ευθύνη των τμημάτων γυναικών ελπίζοντας σε μιά καινούργια πορεία με σταθερά βήματα ανόδου.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template