Ανακοίνωση του Σωματείου Φιλάθλων Απόλλων Σμύρνης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Από το Σωματείο Φιλάθλων  Απόλλων Σμύρνης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" πήραμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΘΗΝΑ 5/7/2014

Μια νέα εποχή για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Με τις υπογραφές στις 3 Ιουλίου ξεκίνησε μια νέα εποχή για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ με οδηγό στο τιμόνι τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Ο δρόμος του κάθε άλλο παρά εύκολος θα είναι, αφού θα πρέπει να οργανώσει μια ομάδα από την αρχή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β' εθνικής το οποίο, όπως και το ποδόσφαιρο συνολικότερα στην Ελλάδα παραμένει δέσμιο κυκλωμάτων και οργανωμένων συμφερόντων. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι με όπλα την ιστορία του Συλλόγου, την ενότητα και την συσπείρωση του κόσμου μας και του ήθους του Απόλλωνα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα τα καταφέρει να βρεθεί εκεί που ιστορικά ανήκει.
Το Σωματείο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με την ευκαιρία αυτή λοιπόν καλωσορίζει τον Παναγιώτη και επίσημα τον Μονεμβασιώτη, την οικογένεια και τους συνεργάτες του στα τιμόνι του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο του, στο οποίο θα είμαστε αρωγοί στο βαθμό που μας αντιστοιχεί από την πλευρά των φιλάθλων του Απόλλωνα.
Ταυτόχρονα, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θέλει για ακόμη μια φορά να εκφράσει δημόσια τα ευχαριστήρια της προς τον Σταμάτη Βελλή και την οικογένεια του για την ανεκτίμητη προσφορά τους στα χρόνια που ασχολήθηκαν με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από το 2008 έως σήμερα. Επίσης, απευθύνουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια προς όλους του άμεσους και έμμεσους συνεργάτες ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ για την μεγάλη συμβολή τους στον άθλο των συνεχόμενων ανόδων των τελευταίων ετών.
Το ΔΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template