ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Πρώτη γεύση γι' αυτούς που θα διεκδικήσουν τετράδα
Μια πρώτη γεύση για το ποιες ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην τετράδα (και τους ημιτελικούς) της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και ταυτόχρονα να κατακτήσουν την άνοδό τους στη Β' Εθνική, παίρνουμε από τη μέχρι στιγμής κατάταξη στους δύο ομίλους, μετά και τα σημερινά αποτελέσματα (Παρασκευής) των αγώνων της 2ης και 3ης αγωνιστικής του Α' και του Β' Ομίλου στο κολυμβητήριο Πεπανός των Πατρών.
Οι αγώνες των Ομίλων ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο, ενώ την Κυριακή 3/8 θα γίνουν οι ημιτελικοί και οι αγώνες κατάταξης, οπότε θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής της Γ' Εθνικής Ανδρών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):

ΝΑΣ Ημαθίας - ΑΟ Καστέλλας 7-6, Απόλλων Σμύρνης - ΝΑΣ Ημαθίας 6-3. Η Τρίαινα Βούλας είχε ρεπό. Ο ΠΕΚΕΒ αποσύρθηκε οριστικά από τους αγώνες.

Η Βαθμολογία: 1. Απόλλων Σμύρνης 6 (2 αγ.), 2. ΝΑΣ Ημαθίας 3 (2 αγ.), 3. ΑΟ Καστέλλας 0 (1 αγ.), 4. Τρίαινα Βούλας 0 (1 αγ.).

Β' ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):
ΚΟ Καρδίτσας - Μακεδονικός 10-7, ΧΑΝΘ - ΟΠΑΘΑ 7-9, Άργης Καλαμάτας - ΚΟ Καρτδίτσας 6-8, Μακεδονικός - ΧΑΝΘ 5-12.

Η Βαθμολογία: 1. ΟΠΑΘΑ 6 (2 αγ.), 2. ΚΟ Καρδίτδας 6 (3 αγ.), 3. Άργης Καλαμάτας 3 (2 αγ.), 4. ΧΑΝΘ 3 (2 αγ.), 5. Μακεδονικός 0 (3 αγ.).
 Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template