Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΟ Γενικός Αρχηγός των Τμημάτων Υποδομής του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Μάνος Δημητρίου ξεκινά την παρουσίαση.


Οι  νέες μεταγραφές του Απόλλωνα στο Μπάσκετ. Από αριστερά διακρίνονται: Τάσσιος Τάσος, ο προπονητής Χουχουλής Δημ. (Προπονητής), Δημητρίου Μάνος (Γενικός Αρχηγός), Πετρόπουλος Λάμπρος, Τσελεμπής Χρήστος, Πάντσιος Απόστολος.
Έγινε χθες το βράδυ στις 19:00 η προγραμματισμένη παρουσίαση του ρόστερ της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου, παρουσία μελών και φίλων του Απόλλωνα.
Την παρουσία ξεκίνησε ο Γενικός Αρχηγός και Έφορος των Τμημάτων Υποδομής Μάνος Δημητρίου, ο οποίος αφού αναφέρθηκε  στην ιστορία του μπασκετικού Απόλλωνα, τόνισε πως την φετεινή περίοδο κάναμε τις επιλογές αυτές για να φέρουν το μπάσκετ του Συλλόγου σε υψηλότερο επίπεδο.
Κατόπιν πήρε το λόγο ο νέος κόουτς της ομάδας Χουχουλής Δημ., ο οποίος ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Γ.Σ. Απόλλωνα για την τιμή που του έκανε με την επιλογή του ως προπονητή μιας ιστορικής ομάδας και που σαν στόχο του έχει φέτος την άνοδο Κατηγορίας.
Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αριστοτέλης Φόρτωμας ευχήθηκε και αυτός καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταβέλος Παναγιώτης, τόνισε πως περιμένει με τις αλλαγές που έγιναν στο τμήμα, να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι περιμένουμε, παίζοντας εντυπωσιακό Μπάσκετ. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να βρεί στήριξη απ΄όλους τους Απολλωνιστές.
Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλωνα απευθύνει καλωσόρισμα στους παίκτες και προπονητές της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου.


 Ο Αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλωνα Αριστοτέλης Φόρτωμας.


ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 - 2015ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΓΚΙΝΟΥΤΣΗΣ ΔΙΟΝ., ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡ., ΠΑΝΤΣΙΟΣ ΑΠ., ΣΙΩΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΑΝΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ.

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ: ΓΚΟΤΣΗΣ ΙΑΣΩΝ, ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ ΧΡ., ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΣΙΟΣ, ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜ.


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template