ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Γ.Σ.  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με σκληρούς ρυθμούς προχωρούν οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ. Διανύοντας την 3η εβδομάδα προετοιμασίας, ο προπονητής κ. Κώστας Νικηφορίδης σε καθημερινή βάση ασχολείται με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την αγωνιστική τακτική της ομάδος μας και τα αποτελέσματα είναι απόλυτα ενθαρρυντικά.

Επιπλέον με σκοπό να αποκτηθεί η καλύτερη δυνατή ομαδική λειτουργία και να ενσωματωθούν τα νέα αποκτήματα, έχουν προγραμματισθεί δύο φιλικοί αγώνες.

Ο πρώτος την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 19.30μ.μ εκτός έδρας με τον Πανερυθραϊκό που αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο της Α2 και ο δεύτερος το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο μας στις 19,00 μμ με αντίπαλο την ομάδα του Μεσολογγίου που αγωνίζεται επίσης στην Α2 κατηγορία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η ομάδα μας περιμένει την στήριξη των φιλάθλων της οικογένειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μία ακόμα μετεγγραφή για το γυναικείο βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ολοκληρώθηκε.
Η Χρύσα Κεφάλα, ακραία ηλικίας 25 ετών, που μέχρι πέρυσι ανήκε στην ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ, ενσωματώθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας. Πλέον οι αθλήτριες μας ανεβάζουν ρυθμούς και φυσική κατάσταση στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, υπο την επίβλεψη του προπονητού κ.Παύλου Μαναριώτη, δουλεύοντας σε ασκήσεις αγωνιστικής τακτικής.

Φιλικός αγώνας βόλεϊ προγραμματίστηκε για τις 2 Οκτωβρίου στην έδρα των ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ομάδας που ανέβηκε πέρυσι στην πρώτη κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ. 

ΑΘΑΝΑΣΕΚΟΣ ΔΗΜ.
Έφορος Γυναικείου Βόλεϊ  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template