Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ
Έγινε χθες το πρωί στην αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, η προγραμματισμένη από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Απόλλωνα Σμύρνης εκδήλωση για την προβολή Video της ιστορίας του Απόλλωνα από το 1891 - 2014.
Παραυρέθηκαν παλαίμαχοι από τον Απόλλωνα, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Πανιώνιο, Φωστήρα, Ηλυσιακό, Ιωνικό, Ν. Ιωνία, Εθνικό, Εθνικό Αστέρα, Ν. Φιλαδέλφεια, Ατρόμητο, Αιγάλεω, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Απόλλωνα  Βασίλης Μαστρακούλης, ο Πέτρος Μπόντζος και ο Γ. Εμμανουήλ.
Στο πάνελ κλήθηκαν και μίλησαν ο δημοσιογράφος και γνωστός Απολλωνιστής  Γ. Γεωργίου, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτης Καταβέλος και ο τέως πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλωνα Κώστας Σανταμούρης.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Απόλλωνα  ο αείμνηστος Γιώργος Παντελίδης και ο στρατηγός του ΓΕΣ Γιώργος Γούλας.
Ακολούθως ο Κώστας Παπαγεωργίου, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης, προλόγισε το 25λεπτο DVD, του οποίου είναι και ο δημιουργός.
Το DVD αυτό, είναι μια συνοπτική ιστορική αναδρομή του Απόλλωνα, με αρκετές ελλείψεις και τεχνικές ατέλειες, πλην όμως είναι μια φιλότιμη προσπάθεια, συμβολή στην ενημέρωση κυρίως των νέων παιδιών, για την ιστορία του Συλλόγου μας, βέβαια μέσα από τη ματιά του δημιουργού του.

 Όλη η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και θα προβληθεί από το κανάλι ΑRΤ TV και το διαδικτυακό κανάλι http://www.tilesport.tv/index_live.php στην εκπομπή του Αντώνη Γλύκα ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ την Τρίτη 2/12 ωρα 18.00.0071

017Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template