ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητικών τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.


Πριν το τέλος Οκτωβρίου παραδόθηκε από τους προπονητές των αθλητικών τμημάτων υποδομής στους αθλητές ενημερωτικό φυλλάδιο «Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης Προσωπικών Ατυχημάτων των αγωνιστικών τμημάτων του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Είναι αυτονόητο ότι η προτεινόμενη ομαδική ασφάλιση αποτελεί σημαντικό μέσο προστασίας των αθλητών και αναγκαία παρέμβαση για την απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως αυτό το φυλλάδιο θα πρέπει να επιστραφεί συμπληρωμένο από τους γονείς με το ονοματεπώνυμο του αθλητή και την υπογραφή του και τον αριθμό τηλεφώνου για επικοινωνία, που σημαίνει ότι αποδέχεται τους όρους της ομαδικής ασφάλισης, για να προχωρήσει ο σύλλογος στην υλοποίηση του προγράμματος με την ασφαλιστική εταιρία, για την αξιοποίηση της κείμενης νομοθεσίας περί ομαδικής ασφάλισης Αθλητικών Σωματείων που περιέχει ευεργετικές για τους ασφαλιζόμενους διατάξεις.

Η παράδοση του εντύπου πρέπει να γίνει το αργότερο ως τις 22/12/2014. Υπεύθυνοι για την παραλαβή των εντύπων είναι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής και η Γραμματεία του Συλλόγου.


Με εκτίμηση.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template