ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ: ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ


ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Τα κορίτσια τα... 3 - 0 ξαναχτύπησαν!
Αυτή τη φορά εκτός έδρας στο παγωμένο γήπεδο του Χολαργού με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ ΤΕΥΚΡΟΥ.
Σε παιχνίδι μέ ένα αδύνατο αντίπαλο, τα κορίτσια του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ προσπάθησαν να μείνουν συγκεντρωμένα και πήραν το πρώτο σετ με 25-18 σε 24 λεπτά, το δεύτερο με 25-9 σε 17 λεπτά και το τρίτο με 25-16 σε 20 λεπτά.
Ο Παύλος Μαναριώτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τις τρείς πασαδόρους που διαθέτει, μοιράζοντας το χρόνο στίς Μαρία Φακίνου (αρχηγός) στην Στέλλα Τσιούστα και την Νέλλη Κούβαρη.
Η ξαφνική ίωση της διαγώνιας Ιωάννας Ζούβελου, έδωσε την δυνατότητα στην Κωνσταντίνα Νάσιου να αγωνιστεί με επιτυχία στην θέση! Στο κέντρο ξεκίνησε η Βάσω Κούβαρη και η Γεωργία Μόκα και συνέχισε η Γλυκερία Δημακοπούλου. Και οι τρείς ανταποκρίθηκαν με επιτυχία, οπότε ο κόουτς έχει κάθε λόγο να χαμογελάει!
Στις ακραίες, προπόνηση για την Γιάννα Φακίνου, την Νίκη Αθανασίου και τις αντικαταστάτριες τους Αγγελική Πούλου και Χρύσα Κεφαλά!
Τέλος χωρίς πίεση η υποδοχή μας με την Αναστασία Παπαπάνου σε ακόμα μια άψογη εμφάνιση!
Πάμε κορίτσια -(vamos- που λένε και οι...οργανωμένοι!

Μάχη για μια θέση στην εξάδα!

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει η ομάδα βόλεϊ των ανδρών το βράδυ του Σαββάτου 17/1/2015, στις 20.00 μ.μ στο κλειστό της Ριζούπολης, με αντίπαλο την νεανική ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ.
Ο Κώστας Νικηφορίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον ακραίο της ομάδας Χάρη Καραγιώργο, αλλά δεν αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα.
Το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει η πεποίθηση ότι οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ''τη ρεβάνς'', μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ρέθυμνο και Νέα Πέραμο.
Για μια ακόμα φορά ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ θέλει τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα που θα δώσει το επιπλέον κίνητρο στην ομάδα μας για να πετύχει την νίκη που χρειάζεται!

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Του Δημήτρη Αθανασέκου
Ο Δημήτρης Αθανασέκος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και έφορος της ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template