Τρίποντο για την ομάδα ανδρών βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 3-1 στο κλειστό του Χαιδαρίου με την ομάδα των Ναυπηγείων.
Τρίποντο για τους άνδρες του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 3-1 στο κλειστό του Χαιδαρίου με την ομάδα των Ναυπηγείων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι δυναμικά κερδίζοντας το πρώτο σέτ σε 17 λεπτά με 25-12, χάρις στην άψογη αμυντική λειτουργία και τα τελειώματα του Αρη Χατζηκάλφα και των κεντρικών μας Ακη Χριστοδούλου και Γιώργου Παπαστέλιου.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο δεύτερο σέτ. Τα πολλά λάθη στην υποδοχή όταν οι αντίπαλοι δυσκόλεψαν το σερβίς, μας αποσυντόνισαν, έφεραν νεύρα και η ήττα στο σέτ με 25-14 ήταν αναπόφευκτη!

Η σοβαρότητα επανήλθε στο τρίτο σέτ, αλλά χρειάστηκαν τα τελειώματα σε πρώτο χρόνο απο τον Ακη Χριστοδούλου και δύο αλλαγές απο τον Κώστα Νικηφορίδη, με τον αρχηγό μας Χρήστο Χριστοφοράκη στη θέση του Μένιου Κουμουνδούρου να κάνει τρείς εκπληκτικές πάσες, βγάζοντας τους επιθετικούς μας χωρίς μπλόκ και τους Αρη Χατζηκάλφα και Γιώργο Γιαννόπουλο να τελειώνουν το σετ με 25-18.

Μάχη πόντο πόντο στο τέταρτο σετ, αλλά στο κρίσιμο σημείο δύο εκπληκτικά τελειώματα σε πρώτο χρόνο απο τον Ακη Χριστοδούλου, ένα πλασέ του Μένιου Κουμουνδούρου απο αυτά που σου...κόβουν τα πόδια και τρία τελειώματα απο τον Κώστα Γεωργίου, εγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με σκόρ 25-16.

Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κ.Νικηφορίδης):
Κουμουνδούρος, Γεωργίου, Παπαστέλιος, Λένας, Χατζηκάλφας, Χριστοδούλου και Κοτζάμπασης (λ), Χριστοφοράκης, Φραγκιαδάκης Ε, Καραγιώργος, Γιαννόπουλος και Φραγκιαδάκης Μ.

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (Δ.Κυριακάκης): Κοτσίνης, Καρακατσάνης, Μουτζούρης, Κούλας, Χαλδαίος, Κατσανεβάκης, Παπαδέας, Μακρής (λ), Παπαβασιλείου, Κανούλας, Δημοβασίλης.

Του Δημήτρη Αθανασέκου
Ο Δημήτρης Αθανασέκος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και έφορος της ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template