ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΜΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
Στις 21/1/2015, στις 10:00 π.μ. έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο του Δήμου Αθηναίων μεταξύ του Δημάρχου κ. Γεωργίου Καμίνη και κλιμάκιου του Δ.Σ. του Γ. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, αποτελούμενο από τον  πρόεδρο κ. Παν. Καταβέλο και τον  έφορο των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου κ. Γεωρ. Κανελλόπουλο.

Ετέθη υπ’ όψη του κ. Δημάρχου, η ανάγκη για πρόσθετους χώρους, προκειμένου να διατεθούν για αθλητικές δραστηριότητες στην περιοχή του γηπέδου στη Ριζούπολη, με την ευκαιρία της επέκτασης του σχεδίου πόλης στα 60 στρέμματα (από το σημερινό γήπεδο μέχρι το σταθμό του Περισσού).

Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις του Συλλόγου μας για τις ανάγκες σε κοινόχρηστες δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε για το πλήθος των εξακοσίων τριάντα (630) αθλητών που εξυπηρετεί σήμερα ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, συμφώνησε μαζί μας ότι υπάρχουν χιλιάδες αθλητικά άστεγα παιδιά στις ηλικίες από 5 – 17 χρονών, για τα οποία η αθλητική δραστηριότητα αποτελεί την πλέον ενδιαφέρουσα διέξοδο και είδε την επέκταση του σχεδίου ως μοναδική ευκαιρία για το Δήμο, να προσφέρει στους νέους και τις οικογένειες τους πρόσβαση σε νέους χώρους στην περιοχή. Για το σκοπό αυτό έδωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατεύθυνση στις υπηρεσίες να εργαστούν σ’ αυτή την λύση.

Γενικά, η στάση του Δημάρχου υπήρξε εξαιρετικά θετική απέναντι στις απόψεις του Συλλόγου και ζήτησε μια σταθερή συνεργασία μαζί μας για την υποστήριξη των νέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου της Αθήνας.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Καμίνη και δηλώνει διατεθειμένο να στηρίξει με κάθε τρόπο την αναγκαιότητα δημιουργίας νέων αθλητικών χώρων στην υπό ένταξη γειτονική στο σχέδιο του γηπέδου μας περιοχή.


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template