Δηλώσεις έκαναν σχετικά με την κλήρωση της φάσης των ομίλων ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Δάνδολος και πολίστες Γιάννης Κοντογιώργος και Μενέλαος Τζαμαντάκης. Όλοι τους ανέφεραν πως η ομάδα μπορεί να διακριθεί.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΔΟΛΟΣ 

Είναι μια δύσκολη κλήρωση με δύο αρκετά καλές ομάδες όπως ο Ποσειδώνας και το Χαλάνδρι που παίζει στην έδρα του. Η Νίκη Βόλου έρχεται από την Α2. Έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες με παράδοση στην πισίνα. Ο όμιλος που είμαστε είναι σαν τον όμιλο της τελικής φάσης. Στον αθλητισμό και ειδικά σε αυτό το άθλημα παίζει ρόλο και η ιστορία. Η ομάδα μας η οποία είναι νέα μπορεί να μην έχει ιστορία στον χώρο όπως άλλες έχει όμως μεγάλη ιστορία ο σύλλογος. Έχουμε τα φόντα να περάσουμε και να προχωρήσουμε διότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

Είναι μια δύσκολη κλήρωση, παρ’ολαυτά πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί και να περάσει στην επόμενη φάση. Οι αγώνες αυτοί θα είναι μια γιορτή τόσο για τον κόσμο όσο και για το σωματείο του Απόλλωνα. Τέλος, αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για εμάς τους πολίστες, όσο και για το σωματείο το γεγονός ότι φέτος έχουν προστεθεί στο ροστερ τις ομάδας αθλητές-θρύλοι τις ελληνικής υδατοσφαίρισης, με συμμετοχές σε ολυμπιακούς αγώνες, όπως ο Γιώργος Ρέππας,οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια των αδερφών Αφρουδάκη που έχουν ως στόχο την προβιβάσουν τον Απόλλωνα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πόλο.

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΖΑΜΑΝΤΑΚΗΣ 

Όλα εξαρτώνται από εμάς! Εμείς θα προετοιμαστούμε να είμαστε έτοιμοι τόσο για τα παιχνίδια της πρώτης φάσης όσο και για τον τελικό γύρο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιής και να έχουμε το κόσμο κοντά μας.

 
Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι μεσίτης ακινήτων και αθλητής του τένις. Eίναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ στα πληροφορικά συστήματα επιχειρήσεων ενώ πραγματοποίησε με υποτροφία τις σπουδές του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ