Αμέσως μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας μας κόντρα στη ΦΕΑ ο κόουτς Χουχουλής, ο Αποστόλης Πάντσιος και ο Τάσος Τάσιος μίλησαν στο planetapollon και μοιράστηκαν τα συναισθήματα χαράς καθώς και τις σκέψεις τους για το μέλλον του μπασκετικού Απόλλωνα.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ

Πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Ποια είναι η επόμενη μέρα καθώς μας είχες πει ότι είναι σημαντικό να ανεβούμε στη Γ Εθνική.
«Μετά από οχτώ χρόνια επανέρχεται ο Απόλλωνας στις εθνικές κατηγορίες , σε μια πολύ δύσκολη χρονιά . Δύσκολη από την έννοια ότι έπρεπε να πείσουμε τα παιδιά να διαχειριστούνε το πρέπει . Όταν το καλοκαίρι συναντηθήκαμε , οι άνθρωποι του Απόλλωνα , ο κ.Δημητρίου , ο κ.Καταβέλος είχαν θέσει ως στόχο την επιστροφή του Απόλλωνα στις εθνικές κατηγορίες . Νομίζω ότι καταφέραμε να περάσουμε στα παιδιά το πρέπει της ανόδου . Κερδίσαμε τα μπαράζ και οι διαφορές που χτίσαμε ήταν μεγάλες παρότι δεν ήταν εύκολο , αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα .
Από εκεί και πέρα είναι καθαρά στα χέρια των ανθρώπων του Απόλλωνα αν θα είμαι του χρόνου εδώ . Εγώ πέρασα μία από τις καλύτερες χρονιές στη καριέρα μου και αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις σκέψεις και τη δυνατότητα να κρατήσουν ψηλά την ομάδα . Στις εποχές μας έχουν κάτι καλό, ότι λένε πέντε και κάνουνε πέντε κάτι σημαντικό για τον χώρο μας .»

Η ταμπέλα του φαβορί άγχωσε καθόλου τα παιδιά;
«Έπρεπε να το διαχειριστούμε και να το περάσουμε σωστά στα παιδιά . Σίγουρα τους άγχωσε αλλά φάνηκε πως μπορούσαν να το αντέξουν . Η επιλογή τους έγινε και με αυτή τη σκέψη.»

Δημήτρης Xoυχουλής , ο προπονητής της ανόδου . Τι σημαίνει για σένα αυτό;
«Δεν αφορά μόνο εμένα αυτό . Είναι όλο το πακέτο , παίχτες , διοίκηση , έφοροι , φροντιστές . Για μία άνοδο δεν φτάνει μόνο ο Xουχουλής , είδαμε και το παράδειγμα της ΤΣΣΚΑ . Εγώ νομίζω ότι οι σωστές επιλογές , η εμπειρία μου αλλά πάνω από όλα οι αθλητές κάνουν τη διαφορά . Τους αξίζουν συγχαρητήρια και είμαι ευτυχισμένος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά.»

pantsios1
Αποστόλης Πάντσιος, Λάμπρος Πετρόπουλος, Τάσος Τάσιος, Χρήστος Τσελεμπής

  • ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΣ
«Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα . Το καλοκαίρι το βάλαμε σαν στόχο , δουλέψαμε πολύ , μείναμε στο πλάνο παρότι περάσαμε δύσκολα νομίζω πως για την ομάδα και τους ανθρώπους της άξιζε να ανεβούμε στη Γ Εθνική . Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας , η διοίκηση και οι προπονητές μας αλλά νομίζω πως μετά τον Τρίτωνα που ήραν η καλύτερη ομάδα , δίκαια ανεβήκαμε . Ελπίζω αυτή η ομάδα να πάει ακόμα ψηλότερα.»

  • AΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ
«Τελείωσε μία δύσκολη χρονιά όπου δεν ξεκινήσαμε καλά . Δεν χάλασε καμία στιγμή το καλό κλίμα στην ομάδα και η άνοδος είναι το καλύτερο δώρο για τη διοίκηση του Απόλλωνα . Εγώ εύχομαι να συνεχίσουν να υπάρχουν στο μπάσκετ γιατί είναι ότι καλύτερο έχω γνωρίσει . Καλό καλοκαίρι και βλέπουμε για το μέλλον .»