ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»
ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Το Δ.Σ. του «Γ. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση σύμφωνα με τα άρθρα 8 - 13 & 14 του καταστατικού, που θα γίνει την 24η Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10: 00 π.μ., στην Αίθουσα Τροπαίων του συλλόγου ( Λεωφόρος Ηρακλείου 119, Ριζούπολη) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.                  Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού από την τελευταία απολογιστική συνέλευση μέχρι τις 23/6/2015.
2.                  Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής
3.                  Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
4.                  Υποβολή παραιτήσεων των μελών του Δ.Σ. και ανάκληση της εντολής (παύση) για τυχόν μη παραιτηθέντα μέλη
5.                  Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
6.                  Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου δεκαπενταμελούς Δ.Σ., πέντε αναπληρωματικών μελών, εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, εκ τριών τακτικών μελών και δύο αναπληρωματικών.
Σε περίπτωση μη επίτευξης  απαρτίας, σύμφωνα με το καταστατικό, ή γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 24η  Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο, ανεξαρτήτως αριθμού μελών, με τα αυτά θέματα ημερήσιας διάταξης.

            Υποψηφιότητες για τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υποβάλλονται γραπτώς στα γραφεία του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι και την 22η Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00.

            Σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού, κάθε αίτηση θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι δεν έχει κώλυμα στο πρόσωπό του από τα αναφερόμενα στον Ν. 2725/99 και το καταστατικό.

            Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου εφόσον έχει παρέλθει ένα έτος από την εγγραφή τους.


Αθήνα 15/06/2015

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                                                                            ΣΤΕΦ. ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template