Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Το τμήμα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, διοργάνωσε για τη φετεινή χρονιά δύο συναντήσεις στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου με τους αθλητές και τους γονείς. Η πρώτη έγινε στις 24/8/2015, όπου παρουσιάστηκαν οι αθλητές γεννηθέντες το 2002 και το 2001, όπου ανακοινώθηκε στους αθλητές - γονείς το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς και ενημέρωση - συζήτηση για το ετήσιο προπονητικό πρόγραμμα 2015-2016. Όλος ο ετήσιος προπονητικός κύκλος, καθώς και οι εντός έδρας αγώνες που θα γίνονται στο γήπεδο του Αχιλλέα κάτω Αχαρνών, μετά τη συμφωνία που έκλεισε με επιτυχία το Δ.Σ του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.
Την Δευτέρα 7/09/2015 στη δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πάλι στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ”, κλήθηκαν όλοι οι γονείς, αθλητές πού ανήκουν στο Σύλλογο και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτόν. Γεννηθέντες τα έτη: Προπαίδες 2004 – 2003, Τζούνιορ 2005 – 2006, Προτζούνιορ και Αστεράκια 2007 – 2008 και 2009.
Στις συναντήσεις αυτές η συμμετοχή των αθλητών και των γονέων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 
Την συζήτηση κατηύθυνε ο διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Γιάννης Θεοχαρίδης, παρουσία των εφόρων του τμήματος κ. Γιάννη Κοτσιφάκου και Αριστοτέλη Φόρτωμα.
Συζητήθηκε η φιλοσοφία, οι στόχοι και ο τρόπος λειτουργίας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Συλλόγου σε σχέση με την προσφορά του στην άθληση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών – αθλητών.

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template