ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
 
Γέμισε παιδικές φωνές η Ριζούπολη στην «πρώτη» των ακαδημιών


Η έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (8/9) στο «Γ.Καμάρας». Για ακόμη μια χρονιά η ιστορική έδρας της Ελαφράς Ταξιαρχίας γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα.
Στην πρώτη συγκέντρωση τα παιδιά χωρίστηκαν σε τμήματα ενώ τους μοιράστηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων. Την προηγούμενη μέρα, την Δευτέρα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη είχε καλέσει στην αίθουσα τροπαίων τους γονείς των παιδιών όπου τους αναλύουν το σκεπτικό και την φιλοσοφία των ακαδημιών. Το παρών στην πρώτη έδωσε και ο πρόεδρος τους Ερασιτέχνη κ. Παναγιώτης Καταβέλος ο οποίος καλωσόρισε τους γονείς και τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Ριζούπολη θα γυμνάζονται παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Τρίτη – Πέμπτη. Υπεύθυνος ακαδημιών είναι ο Γιάννης Θεοχαρίδης.
Πρωταρχικός στόχος των ακαδημιών του Απόλλωνα όπως μας μεταφέρθηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου δεν είναι μόνο η τεχνικά άρτια εκπαίδευση των νεαρών αθλητών, αλλά η εκπαίδευση τους στις αρχές του αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθε» και τις αξίες του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης.Τάσος Νικητόπουλος

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template