ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ 1-3


ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ 1-3
 
Η εξαιρετική εμφάνιση των ανδρών του βόλεϊ του Απόλλωνα δεν στάθηκε αρκετή για να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ. Το Σαββατιάτικο ντέρμπυ στο κλειστό της Ριζούπολης έληξε με νικητές τους κιτρινόμαυρους στα σημεία...
Είναι χαρακτηριστικό οτι παρά το γεγονός οτι οι πόντοι ήσαν με το μέρος των μπλέ (95-90) το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθεια των παικτών του Κώστα Νικηφορίδη! Η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, σε συνδιασμό με το αρχικό -3, δεν αποτελεί -σίγουρα- τον καθρέπτη αυτής της ομάδας που δικαιούται πολύ περισσότερα απο το φετεινό πρωτάθλημα της Α2!
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σέτ και όλα δούλευαν ρολόι μέχρι το 23-21. Στο σημείο αυτό κάποια λάθη υπερέντασης οδήγησαν στην απώλεια του σέτ με 26-28. Η ΑΕΚ έχοντας σε μέτρια μέρα τους Ζουπάνη, Κοτσιλιάνο ωφελήθηκε απο δύο χαμένα σέρβις των μπλέ και με ισχυρό κέντρο μπόρεσε να πάρει κεφάλι.
Με ίδιο περίπου τέμπο κύλησε και το δεύτερο σέτ, με τον Απόλλωνα να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Αρη Χατζηκάλφα, τον Ντίνο Ανάγνου και τον Μιχάλη Μανιάτη να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα στον Απόλλωνα. Το σέτ κρίθηκε στις στιγμιαίες εξάρσεις των Ζουπάνη και Μαντέκα και τελείωσε με 25-21 υπέρ των κιτρινόμαυρών, βάζοντας τον Απόλλωνα με την πλάτη στον τοίχο!
Αντεπίθεση στο τρίτο σέτ και Απόλλωνας χάρμα ειδέσθαι με την ΑΕΚ να παραπατάει και να παραδίδεται σε 17 λεπτά με 25-12 καθώς τα πάντα έπιαναν με εξουδετερωμένο το κέντρο της αντιπάλου.
Μάχη στο τέταρτο σέτ με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να κερδίσει τουλάχιστον τον βαθμό με το σκόρ να εναλλάσεται μία σε μπλέ και μία σε κιτρινο χρώμα μέχρι το 21-21. Εκεί η κουραση νίκησε τον Απόλλωνα και το παιχνίδι τελείωσε με 23-25 υπέρ της ΑΕΚ!
Η ομάδα μας έχει πλέον παίξει με τρείς απο τους τέσσερις διεκδικητές της ανόδου (Χαλκίδα, Εθνικό και ΑΕΚ) και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραικό μία ομάδα με ίδιους περίπου στόχους. εκτός απο το πραγματικά μεγάλο εμπόδιο τού Κύζικου, τίποτα δεν μπορεί να φοβίσει τους Απολλωνιστές που με σωστή διαχείριση θα ξεκολλήσουν απο τις τελευταίες θέσεις της βαθνολογίας. Παράλληλα η επιστροφή του Γιώργου Αμαριανάκη θα δώσει και επιπλέον αυτοπεποίθηση στους μπλέ ώστε να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε το άσχημο ξεκίνημα μας!

Του Δημήτρη Αθανασέκου (Εφόρου των Τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template