ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0

Μέ μιά καθαρή νίκη συνέχισαν οι μπλέ αμαζόνες την πορεία τους στο Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ 2. Το βράδυ της Τετάρτης πήραν ακόμα ένα τρίποντο στο κλειστό της Ριζούπολης κερδίζοντας την οργανωμένη ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 3-0.

Τό τελικό σκόρ αποκτήθηκε από τις αμαζόνες του Απόλλωνα μετά από σκληρή μάχη που κράτησε περίπου δύο ώρες, με την ομάδα μας να ξεκινά με προβλήματα συγκέντρωσης αλλά να βελτιώνεται στη συνέχεια.

Στο πρώτο σετ οι αντίπαλοι έφτασαν να προηγούνται 17-20 (γηπεδούχος ο Απόλλων) αλλά η ομάδα μας αντέδρασε δυναμικά και με ένα σερί 8-1 μπόρεσε να κατακτήσει το σετ με 25-21. Εξαιρετικές στο σετ αυτό οι Σαμπάνη, Αργυρού με την ομάδα να δείχνει έμπειρη στην άμυνα και καταλυτική στην επίθεση.

Το δεύτερο σετ ήταν μονόλογος για τον Απόλλωνα που ανέβασε ταχύτητα απο τη στιγμή που μπήκε στη μάχη η κεντρική Ηρώ Λάμπρου και με εξαιρετικά τελειώματα οδήγησε τους γηπεδούχους σε μιά εύκολη επικράτηση με 25-16 σε 27 λεπτά.

Στό τρίτο σετ οι αντίπαλοι αντέδρασαν ανεβάζοντας απόδοση, πίεσαν και το παιχνίδι με λάθη απο τους γηπεδούχους στο σερβίς και την υποδοχή έφτασε στο 23-23. Με προσεκτική διαχείριση και αντιδράσεις στο σημείο αυτό όμως απο τις Απολλωνίστριες, η νίκη ήρθε με 25-23 και η ηρεμία επανήλθε στο μπλέ στρατόπεδο για να διασκεδαστούν τα λάθη και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με καθαρές ελπίδες για τον τελικό στόχο. Καλύτερες απο την ομάδα μας οι Λάμπρου και Αργυρού και θετικές όπου χρειάστηκε οι Λαλιώτη, Σαμπάνη, Καραβανά.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Καραλή, Λαλιώτη, Μόκα, Καραβανά, Σαμπάνη, Αργυρού, Μαυροειδοπούλου (λ) , Λάμπρου, Αθανασίου, Γεωργούλα (λ) , Ζούβελου, Πούλου, Βασιλείου, Σίντορ.

Του Δημήτρη Αθανασέκου
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template