Επιστολή του προέδρου του "ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" Βασίλη Μαστρακούλη


Επιστολή του προέδρου του "ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" Βασίλη Μαστρακούλη Από τον πρόεδρο του "ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" Βασίλη Μαστρακούλη, πήραμε την παρακάτω επιστολή. 


"Ειλικρινά νοιώθω μεγάλη στενοχώρια για τα όσα συμβαίνουν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας αυτές τις ημέρες. Τη στιγμή που η ομάδα μας αναρριχήθηκε από την 10η θέση στην «ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ» θεωρώ ότι είναι άσκοπο να γίνονται δηλώσεις που επηρεάζουν την ηρεμία, την γαλήνη και το κλίμα ευφορίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Σύλλογό μας.
Επειδή ήμουν παρών στο παιχνίδι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ οφείλω να ομολογήσω ότι:
  1. Οι παίκτες προσπάθησαν και πίστεψαν ότι μπορούν να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρ’ όλες τις εναντίον τους αποφάσεις του διαιτητή, με αποκορύφωμα το δεύτερο και νικητήριο γκολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
  2. Θεωρώ ότι οι αλλαγές του ΤΕΝΝΕ ήταν και σωστές και καλώς τις έκανε γιατί:
Α) Ο ΦΑΡΙΝΟΛΑ έδειχνε κουρασμένος και ορθώς έγινε αλλαγή.
Β) Για την αλλαγή του ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΥ δύο πράγματα πρέπει να συνέβησαν από την εμπειρία μου σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής ή ο ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ ήταν τραυματίας ή ο προπονητής θέλησε να τον προστατεύσει από τυχόν δεύτερη κίτρινη κάρτα που σήμαινε αποβολή, γιατί ο ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ δεχόταν προκλήσεις που θα μπορούσαν να τον παρασύρουν στην δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εάν σκέφθηκε έτσι και ειδικά εάν για το δεύτερο, οφείλω να συγχαρώ τον προπονητή για την διορατικότητα του..
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι και οι παίκτες προσπάθησαν και ο προπονητής έκανε τις σωστές κινήσεις με αποτέλεσμα κάτω από αντίξοες συνθήκες, να φέρουν ένα τιμητικό αποτέλεσμα. Τέλος σαν ελάχιστη αναγνώριση οφείλω να συγχαρώ τον προπονητή κ. ΤΕΝΝΕ, τον βοηθό του Λ. ΒΕΛΕΝΤΖΑ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε., που με τις σωστές κατά το πλείστον κινήσεις τους, συνετέλεσαν να φθάσει η ομάδα στην πρώτη θέση. Εύχομαι να την κρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να δούμε ξανά τον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ να επιστρέφει στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας".


Με σεβασμό και εκτίμηση
Β. Μαστρακούλης 
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template