ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ -  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται αυτό το Σάββατο, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, συμμετέχοντας στη Β΄φάση της διοργάνωσης, στην οποία τις 25 ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση, πλαισιώνουν οι 35 ομάδες της Α2 εθνικής κατηγορίας.
 Όλοι οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και οι 4 ομάδες που θα προκριθούν τελικά από τη Β΄ φάση θα αποτελέσουν μαζί με τις 12 ομάδες της Α1 τις 16 ομάδες της Γ΄ φάσης.
 Στα πλαίσια λοιπόν της διοργάνωσης αυτής, ο Απόλλων αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανελληνίου στο κλειστό της Κυψέλης, η οποία επίσης αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά σε διαφορετικό όμιλο (στον 1ο, ενώ ο Απόλλων στον 2ο).
Στο πρωτάθλημα της Α2, η ομάδα του Πανελλήνιου Γ.Σ βρίσκεται στην τελευταία θέση με 7 ήττες σε ισάριθμους αγώνες (4-21 σετ), και με -3 βαθμούς δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ο αντίπαλος λοιπόν είναι βατός, και ο αγώνας του Σαββάτου (12/12, 13:30 στην Κυψέλη), είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Κώστα Νικηφορίδη να προχωρήσουν στο θεσμό και να προετοιμαστούν παράλληλα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Του Γιώργου Αγγελάκη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template