Επιστολή του Οργανωτικού Γραμματέα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" κ. Κ. Παπαγεωργίου προς τον κ. Σταμάτη Βελλή

Επιστολή του Οργανωτικού Γραμματέα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" 
κ. Κ. Παπαγεωργίου προς τον κ. Σταμάτη Βελλή

Πήραμε σήμερα από τον Οργανωτικό Γραμματέα των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" και τέως προέδρου του Συλλόγου κ. Κ. Παπαγεωργίου, επιστολή προς τον κ. Σταμάτη Βελλή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 18 Δεκεμβρίου 2015
Αγαπητέ κ. Σταμάτη Βελλή,
Δε σκοπεύω να γίνω υπερασπιστής της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ του κ. Μονεμβασιώτη. Άλλωστε άσχετα με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, για τα οποία η ιδιοκτησία πιστώνεται και οι Απολλωνιστές είναι ικανοποιημένοι, δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουμε τους εκβιασμούς της “φεύγω για έδρα τον Ακράτητο”, ούτε τον “Άγιο Απόλλωνα”, ούτε τα φθηνοπαζάρια προς τον Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ούτε την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα, ούτε ότι κατόρθωσε να διώξει όλους τους Απολλωνιστές από το γήπεδο, ούτε ότι του πήρε ενάμιση χρόνο για να βρεθεί ένας άξιος, παλιός ποδοσφαιριστής, βοηθός του προπονητού της ΠΑΕ, παρά τις προτροπές μας. Γι αυτά θα επανέλθω σύντομα. Όμως οι δηλώσεις σας κ. Βελλή για τον αγώνα κυπέλου με τον Ολυμπιακό ενώ περιέχουν αλήθειες, όπως το θέμα της διαιτησίας, είναι αυθαίρετες, άδικες, αβάσιμες για το θέμα του προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ και κατά τη γνώμη μου περιέχουν κι ένα ρεβανσισμό. Όλοι οι Απολλωνιστές επιθυμούν ο προπονητής να διαφυλαχθεί και να παραμείνει προσηλωμένος στο έργο του.
Έχω πολλάκις τονίσει την καταλυτική σας συμβολή για την αναγέννηση του Συλλόγου μας γενικά, όμως στις τελευταίες δηλώσεις σας βάλατε ένα “αυτογκόλ” στο Σύλλογο μας άνευ λόγου.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Κώστας Παπαγεωργίου
Τ. Πρόεδρος Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template