ΛΑΓΟΝΗΣΙ -ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 στο γυναικείο βόλεϊΛΑΓΟΝΗΣΙ -ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 στο γυναικείο βόλεϊ
(23-25, 12-25, 11-25) 70 λεπτά
 
Ευκαιρία στις μπλέ αμαζόνες για να δοκιμαστούν με διαφορετική σύνθεση και να διαπιστωθεί η αγωνιστική ετοιμότητα του ρόστερ έδωσε ο σημερινός αδύνατος αντίπαλος του ΑΟ Λαγονησίου.
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε χωρίς την Λάμπρου που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο, την Αθανασίου που λείπει λόγω ίωσης και την Σαμπάνη που είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τον ώμο της.
Στο πρώτο σετ ο Παύλος Μαναριώτης παρέταξε την Καραλή στην πάσα, την Λαλιώτη στη διαγώνιο θέση, τις Πούλου και Αργυρού στις άκρες και τις Μόκα, Καραβανά στο κέντρο. Η ομάδα ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Το σετ τελικά πήραν οι μπλέ με οριακό τρόπο και σκόρ 25-23.
Οι Απολλωνίστριες συνήλθαν γρήγορα και ξεκινώντας με την ίδια σύνθεση στο 2ο σετ προηγήθηκαν γρήγορα με 6-2, 12-6 και ελαχιστοποιώντας τα λάθη ανέβηκαν στο 18-10 και 21-11 τελειώνοντας το σετ με 25-12.
Στο τρίτο σετ η Ζούβελου πήρε τη θέση της Λαλιώτη στη διαγώνιο θέση, η Μαναριώτη την θέση της Καραλή στην πάσα και η Σαμπάνη τη θέση της Πούλου στα άκρα. Το παιχνίδι στο σετ ξεκίνησε με ένα σερί 6-0 για τον Απόλλωνα, συνεχίστηκε με 12-6, 18-11 και τελείωσε γρήγορα με 25-11.
Το ροζ φύλλο αγώνα αποκτήθηκε σε συνολικό χρόνο 70 λεπτών με τον Απόλλωνα να συνεχίζει το σερί νικών φτάνοντας στις 13 συνεχόμενες στο φετινό πρωτάθλημα.
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Καραλή, Λαλιώτη, Πούλου, Αργυρού, Καραβανά, Μόκα, Μαυροειδοπούλου (λ), Σαμπάνη, Ζούβελου, Μαναριώτη.

Τα αποτελεσματα της αγωνιστικής: http://espaaa.gr/vline/prg/ft/ft_search.asp?ch_id=434

 
apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template