ΑEK - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-0 στο βόλεϊ ανδρών Α2


ΑEK - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-0
στο βόλεϊ ανδρών Α2

Δύσκολο Σάββατο για την ανδρική ομάδα βόλεϊ που έχασε από την ΑΕΚ με σκορ 3-0 συμπληρώνοντας 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α2 στον δεύτερο γύρο. Στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ η ΑΕΚ δε δυσκολεύτηκε να κάμψει τις αντιστάσεις των μπλέ που μπήκαν χλιαρά στο παιχνίδι.
Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου στους άνδρες του Απόλλωνα στοιχίζει παραπάνω από ότι φαίνεται στην ομάδα και πλέον οι κίνδυνοι είναι ορατοί. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μεν σχετικά εύκολο (αν κανείς εξαιρέσει το δύσκολο παιχνίδι εκτός με την Κύζικο) αλλά η απόδοση των παικτών μας, σίγουρα πρέπει να προβληματίσει!
Στις μάχες που έρχονται, οι ομάδες που δίνουν αγώνα για τη σωτηρία τους εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε ένα Απόλλωνα όταν αυτός αγωνίζεται χωρίς νεύρο και πάθος.
 Το προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ που παρουσιάστηκε μέτρια και με ελλείψεις, έρχεται να επιβεβαιώσει την θεωρία της έλλειψης κινήτρου στους μπλε. Γιατί τόσο μέτρια 'γείτονα' δεν μπορούσαν να ξανασυναντήσουν και παρ όλα αυτά δεν πάλαιψαν για τη νίκη.
Η ομάδα του Νικηφορίδη ξεκίνησε το πρώτο σετ με τους Μανιάτη, Λένα, Κυριακίδη - Σασσάτη, ακραίους τους Ανάγνου - Χατζηκάλφα και λίμπερο τον Κοτζάμπαση. Η διακύμανση στο σετ 6-5, 12-7, 18-10, 21-15 και τελικό σκόρ 25-19 με τον Αμαριανάκη να παίρνει τη θέση του Ανάγνου λίγο πριν το τέλος του σετ.
Ξεκίνημα στο 2ο σετ με τούς Αμαριανάκη, Χατζηκάλφα στις άκρες και Χριστοδούλου στη θέση του Σασσάτη στο κέντρο. Στην διάρκεια του σετ χρησιμοποιήθηκαν οι Γεωργίου, Φραγκιαδάκης και Χριστοφοράκης. Η διακύμανση του σετ 5-6, 10-7, 18-12, 24-15 και το δεύτερο σετ πέρασε στην ΑΕΚ με σκορ 25-16.
Τρίτο σετ με τον Γεωργίου στη θέση του Χατζηκάλφα και τους Χριστοδούλου, Κυριακίδη στο κέντρο και μερική βελτίωση στους μπλε, που όμως δεν φάνηκε ικανή για να τους δώσει το σετ. Η διακύμανση 6-3, 12-11, 17-18 με τον Απόλλωνα να προηγείται σε αυτό το σημείο, 20-20, 24-21, 24-23 και την ΑΕΚ να κατακτά το ροζ φύλλο με 25-23 σε συνολικό διάστημα μιάμισυ ώρας.
Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται εντός έδρας με Πανερυθραϊκό και Κόροιβο Αμαλιάδας αποκτούν κομβική σημασία, καθώς η καθαρή νίκη κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτική, αν δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template