Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟ 3-0 στο βόλεϊ γυναικών

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟ 3-0 

στο βόλεϊ γυναικών

Εύκολο βράδυ για τις μπλε αμαζόνες με καθαρή νίκη απέναντι στην αδύναμη αντίπαλο, την ομάδα του Λαυρίου.

Με μόνη την έλλειψη της Σαμπάνη που λόγω ίωσης δεν συμμετείχε, ο Παύλος Μαναριώτης παρέταξε στο 1ο σετ τις Μαναριώτη, Λαλιώτη, Λάμπρου, Καραβανα, Αθανασίου και Αργυρού. Λίμπερο η Μαυροειδοπούλου και το σετ πήγε γρήγορα στο 20-6 για να περάσουν στο κέντρο η Μόκα και στην διαγώνια θέση η Ζούβελου. Το σετ τελείωσε με σκορ 25-10.

Στο 2ο σετ η ομάδα ξεκίνησε με τη σύνθεση που τελείωσε το 1ο και στο μεσοδιάστημα η Καραλή πέρασε στην πάσα. Χωρίς προβλήματα το σετ τελείωσε με 25-11 δίνοντας αέρα στις μπλε αμαζόνες για τη συνέχεια.

Στο 3ο σετ η Λαλιώτη επανήλθε στην διαγώνια θέση και η Λάμπρου στο κέντρο. Στις ακραίες θέσεις η Πούλου και η Ζούβελου, η Καραλή στην πάσα και η Μόκα σαν δεύτερη κεντρική.

Ο Απόλλωνας κατέβασε ταχύτητα και το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 25-19 σε συνολικό χρόνο 63 λεπτών. Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα προστέθηκε στην συλλογή του 'όμορφου' Απόλλωνα, τρεις μόνο αγωνιστικές πριν το τέλος της Α' φάσης του Πρωταθλήματος εν όψει των τελικών που έρχονται!

Επόμενος αντίπαλος η ισχυρή ομάδα της ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ που θα αντιμετωπίσουμε εκτάκτως την ερχόμενη Κυριακή στις 20.00 μ.μ σε εκτός έδρας αναμέτρηση.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική:
 

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template