ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Του Δ.Σ. ΤΟΥ «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Του Δ.Σ. ΤΟΥ «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»
Στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων και Πολεοδομικών Θεμάτων αρ. φύλλου 24 της 28/2/2016) δημοσιεύθηκε η 4044/28-1-2016 απόφαση του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Π.ΕΝ. Π. Σκουρλέτη και Ιωαν. Τσιρώνη, αντίστοιχα, περί του χαρακτηρισμού ως διατηρητέας της αρχικής κτιριακής εγκατάστασης του γηπέδου του « Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» και καθορίστηκαν ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμησης αυτής.

Η απόφαση αυτή, που εκδόθηκε κατά τις διατάξεις του άρθρου 6 ν. 4067/12 « Νέος Οικοδομικός Κανονισμός», συνεπάγεται νομικά, κυρίως πολεοδομικά, πλεονεκτήματα για τον Σύλλογό μας, τα οποία επεκτείνονται και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μας.

Επιπλέον η απόφαση αυτή προσθέτει μία ακόμα διάσταση στην ιστορικότητα και το γόητρο του σωματείου ενώ δικαιώνει, μετά από 70 περίπου χρόνια, τους αξέχαστους εκείνους απολλωνιστές που με τη μέριμνα, τον μόχθο και τις οικονομίες τους φρόντισαν να αποκτήσει ο ΑΠΟΛΛΩΝ ιδιόκτητη αθλητική στέγη και μάλιστα, με μορφή και στοιχεία αρχιτεκτονικά και αισθητικά άξια διατήρησης.

Δημιουργεί, όμως, η απόφαση αυτή, πρόσθετες ευθύνες και αυξημένες υποχρεώσεις σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του Συλλόγου να σέβονται, ακόμα περισσότερο, να προστατεύουν και να προφυλάσσουν, πρώτοι αυτοί, την ακεραιότητα και την καθαριότητα της διατηρητέας εγκατάστασης και του γύρω χώρου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                                                                                ΣΤΕΦ. ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template