ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ 2015 – 2016 Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/04/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ 2015 – 2016
 Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 
ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/04/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ»

Την Κυριακή 24/04 στις 17:00 στο κλειστό του Απόλλωνα, η αντρική ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας τον Οίακα Ναυπλίου, σ΄ ένα αγώνα με εορταστικό χαρακτήρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β΄ Εθνική μετά από 22 χρόνια.
Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι του τμήματος, καλούν  τους Απολλωνιστές, τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, αλλά και κάθε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα  να δώσουν το «παρών» στη γιορτή που θα λάβει χώρα στο κλειστό.
Μια γιορτή που θα ξεκινήσει από νωρίς με  μουσική και διαγωνιστικά παιχνίδια των Ακαδημιών  για να κορυφωθεί με την απονομή του Κυπέλλου στους πρωταθλητές μας από εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ) μετά τη λήξη του αγώνα. Ας είμαστε όλοι εκεί στην τελευταία φετινή τους παράσταση , να χειροκροτήσουμε τους πανάξιους πρωταθλητές μας, και να τους τιμήσουμε για το ωραίο ταξίδι που μας χάρισαν.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template