ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ !ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ !

Το Γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής την ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ στην επόμενη κατηγορία!

Η ‘’γλυκειά’’ ήττα στο κλειστό του Ζωγράφου απο την ομώνυμη ομάδα με 3-2, έφερε στον Απόλλωνα τον πολύτιμο βαθμό που χρειαζόταν για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Παρά το άγχος που είχε η ομάδα μας - που κατάφερε στην κυριολεξία να χάσει ένα δικό της παιχνίδι - ο συντελεστής βαθμών σε συνδιασμό με το σύνολο των σετ, εξασφάλισε στα μπλε κορίτσια την πολυπόθητη άνοδο!


Πλέον ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ ΑΟ ΚΑΡΕΑ – ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ για να δεί ποιός απο τους δύο θα τον ακολουθήσει στην ψηλότερη κατηγορία. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει μάλιστα την ευκαιρία να κερδίσει και το Πρωτάθλημα, καθώς μια καθαρή νίκη απέναντι στην ομάδα του Πήγασου θα την φέρει στην κορυφή με 13 πόντους.

Η βαθμολογία των play off μέχρι στιγμής έχει ως εξής:


Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 10, ΑΟ ΚΑΡΕΑ 9, ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 8 και ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ 3.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο ΑΟ Καρέα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΚ Ζωγράφου σε μία αναμέτρηση από την οποία μόνο η μία ομάδα θα ακολουθήσει τον Απόλλωνα στην άνοδο.

Σε περίπτωση που κερδίσει ο Καρέας με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) τότε αποκτά 12 βαθμούς και ο Ζωγράφου με 8 πόντους μένει τρίτος. Στην αντίθετη περίπτωση που η ομάδα του Ζωγράφου πετύχει καθαρή νίκη αποκτά 11 βαθμούς και ο Καρέας μένει έξω με 9.
Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει με 3-2 υπέρ του Καρέα τότε ο Καρέας αποκτά 11 βαθμούς και με 9 βαθμούς ο Ζωγράφου μένει εκτός.

Στην ακραία περίπτωση που κερδίσει ο Ζωγράφου τον Καρέα με 3-2, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία με 10 πόντους όπου ακόμα και αν ο Απόλλωνας χάσει το τελευταίο παιχνίδι με τον Πήγασο, θα έχει κερδίσει την άνοδο σύμφωνα με την προκήρυξη Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ!

Και τούτο γιατί με βάση το κεφάλαιο Β’ παρ. Ε3, τα κριτήρια που καθορίζουν την βαθμολογία σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας είναι:
α) Οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες στους μεταξύ τους αγώνες.
β) Ο λόγος του κλάσματος που θα έχει αριθμητή τα κερδισμένα σετ και παρονομαστή τα χαμένα στους μεταξύ τους αγώνες.
γ) Ο λόγος του κλάσματος με αριθμητή τους κερδισμένους πόντους και παρονομαστή τους χαμένους, στα μεταξύ τους παιχνίδια....Τα σημεία λοιπόν στην περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας έχουν ως εξής:


Κριτήριο α) Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ 7, ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 7, ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ 4
Κριτήριο β) Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ: (3-2, 2-3, 3-1, 2-3) συντελεστής 10-9, ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (1-3, 3-2, 3-0, 3-2) συντ 10-7 και ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ (1-3, 3-2, 3-0, 3-2) συντ 7-11.


Αυτό σημαίνει οτι το επερχόμενο παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Καρέα-ΑΚ Ζωγράφου το βράδυ της Τετάρτης θα σπάσει καρδιές, με τον Απόλλωνα να παίζει ένα χαλαρό μάτς εντός έδρας με αντίπαλο τον Πήγασο και να πανηγυρίζει και το πρωτάθλημα εφόσον όλα πάνε κατ ευχήν!


Κάτι που θα δώσει την χαρά στους φιλάθλους που θα παρευρεθούν να γιορτάσουν την 2η άνοδο τμήματος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ , μετά την στέψη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και την επάνοδο στην Β’ εθνική, με το Πόλο να ...καραδοκεί!!!

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template