Κλήρωση τελικής φάσης Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών
 

Κλήρωση τελικής φάσης Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ (7/4) και ώρα 11:00 η κλήρωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Τοπικής -2 κατηγορίας στα γραφεία της ΕΣΠΑΑΑ. Στην κλήρωση παρέστησαν εκπρόσωποι του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, του ΑΟ Καρέα, του Πήγασου Νέου Κόσμου, ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος του ΑΚ Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής της τελικής φάσης οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες (Απόλλων, Καρέας, Πήγασος, Ζωγράφου), θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών (3 εντός-3 εκτός), ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία (χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η κατάταξη της κανονικής διάρκειας).

Αφού διευθετήθηκαν τα αιτήματα των ομάδων σχετικά με τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, το πρόγραμμα που προέκυψε έχει ως εξής:


Η ομάδα μας δηλαδή ξεκινάει με μια εκτός έδρας αναμέτρηση με Καρέα, μετά Ζωγράφου εντός, Πήγασο εκτός, και στο δεύτερο γύρο έχει Καρέα εντός, Ζωγράφου εκτός και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με Πήγασο εντός.
Όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα και τα τρία εντός τα δίνουμε Τετάρτες και ώρα 21:30, ενώ Σαββατοκύριακα παίζουμε τα εκτός.
Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας που στην προσπάθεια τους αυτή θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του Απόλλωνα εντός και εκτός. Ας είμαστε όλοι εκεί να τις ενισχύσουμε και να τις ωθήσουμε στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Όλοι μαζί ώστε την Μ. Τετάρτη να φέρουμε πρόωρα την Ανάσταση και να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Από: Γιώργο Αγγελάκη

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template