Βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και του προπονητή της εφηβικής και της παιδικής ομάδας του Απόλλωνα, Χρήστου Ασημακόπουλου από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη την Κυριακή στο Μεσολόγγι

Ο Γενικός Αρχηγός του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Μάνος Δημητρίου, παραλαμβάνει  την πλακέτα από τον  Δήμαρχο της πόλης κ. Καραπάνο.

Βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και του προπονητή της εφηβικής και της παιδικής ομάδας του Απόλλωνα, Χρήστου Ασημακόπουλου  από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη την Κυριακή στο Μεσολόγγι

Όπως είναι γνωστό, η αντρική ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε εκτός έδρας με 76-69 από τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Πριν την έναρξη του αγώνα στο κατάμεστο κλειστό της πόλης η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, βράβευσε την πρωταθλήτρια ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και τον προπονητή της εφηβικής και της παιδικής ομάδας του Απόλλωνα, Χρήστο Ασημακόπουλο που έχει συνδέσει το όνομά του με τις δύο ομάδες.
Την πρωταθλήτρια ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης βράβευσε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Καραπάνος και την πλακέτα παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του ΓΣ κ. Μάνος Δημητρίου.
Ακολούθησε η βράβευση του Χρήστου Ασημακόπουλου από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ και Έφορο της Εθνικής Ομάδας κ. Κώστα Νικάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ασημακόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος του τμήματος μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη, και έχει υπηρετήσει την ομάδα του Μεσολογγίου τόσο ως παίκτης αλλά και ως προπονητής. 
Από: Γιώργο Αγγελάκη

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template