Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Real Oviedo προς τον Γ.Σ Απόλλωνα Σμύρνης για την αποστολή αναμνηστικών δώρων

 Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Real Oviedo
προς τον Γ.Σ Απόλλωνα Σμύρνης 
για την αποστολή αναμνηστικών δώρωνΗ Real Oviedo γιόρτασε στις 26 Μαρτίου τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της. Είναι γνωστό ότι οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ισπανικής ομάδας είναι αδελφοποιημένοι με τους οργανωμένους φιλάθλους της «Αναγέννησης» του Απόλλωνα Σμύρνης.
Στα πλαίσια ταυτά εκπρόσωπος της «Αναγέννησης» παραβρέθηκε στους εορτασμούς των 90 χρόνων και παρέδωσε αναμνηστικά δώρα από τον Γ.Σ Απόλλωνα Σμύρνης.
Το σωματείο της Real Oviedo, με ανακοίνωση του που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της ισπανικής ομάδας ευχαριστεί τον Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης καθώς και τους φιλάθλους του, για την αποστολή των  αναμνηστικών δώρων, λόγω του εορτασμού της παραπάνω επετείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως παρατίθεται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.realoviedo.es/noticia/felicitacion-del-apollon-smyrnis.

Παρακάτω παρατίθεται η μετάφραση της ανακοίνωσης:

Ευχές από τον Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης

Ο Σύλλογος  του οποίου η ποδοσφαιρική ομάδα αγωνίζεται στην ελληνική Football  League, μας έστειλε μια αναμνηστική πλακέτα, ένα βιβλίο με την ιστορία του Συλλόγου και ένα κασκόλ με την ευκαιρία της επετείου μας των 90 χρόνων.
Με την ευκαιρία της 90ης επετείου, από την ίδρυση του συλλόγου, που γιορτάστηκε το περασμένο Σάββατο κόντρα στην  SD Ponferradina, η Real Oviedo δέχτηκε τις ευχές από τον Απόλλωνα Σμύρνης του οποίου η ποδοσφαιρική ομάδα αγωνίζεται στην ελληνική Football League, και οι οποίοι μας έστειλαν μια αναμνηστική πλακέτα, ένα βιβλίο με την ιστορία του Συλλόγου και ένα κασκόλ.
Οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές το Carlos Tartiere για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Ρεάλ Οβιέδο, με την πιο πρόσφατη την περασμένη σαιζόν όταν και παρακολούθησαν τον αγώνα Ρεάλ Οβιέδο – Βαγιαδολίδ Β.
Η Ρεάλ Οβιέδο ευχαριστεί τον Απόλλωνα Σμύρνης γι΄αυτή την πράξη, με την ευκαιρία της 90ης επετείου της.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template