Έγραψαν για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης (waterpololive) : Δάνδολος και Γερακούδης μιλάνε για τον Απόλλωνα στο PlanetApollon

Δάνδολος και Γερακούδης μιλάνε για τον Απόλλωνα 
 
Δάνδολος και Γερακούδης μιλάνε για τον Απόλλωνα
waterpololive
Η ιστοσελίδα PlanetApollon φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Κωνσταντίνου Δάνδολου αλλά και του πρώτου σκόρερ της ομάδας (με πέντε τέρματα) στο νικηφόρο ντέρμπι με την Χαλκίδα, Νίκου Γερακούδη (φωτό).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΔΟΛΟΣ: «Η ομάδα πήγε καλά, κάναμε αυτό που είπαμε στην προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα. Δώσαμε την απαιτούμενη προσοχή κι ήμασταν συγκεντρωμένοι εκεί που έπρεπε. Η νίκη που πετύχαμε ήταν νίκη ψυχολογίας, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα. Προχωράμε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ: «Παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι στιγμής. Η ομάδα θα βελτιωθεί στην συνέχεια. Η Χαλκίδα είναι δυνατή ομάδα και μόνο εύκολη δεν ήταν η νίκη μας. Είχαμε συγκέντρωση και παίξαμε όπως έπρεπε τα συστήματα, ακούγαμε τον κόουτς και μας βγήκε το παιχνίδι. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που βρέθηκε στον Άλιμο. Μας άρεσε η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Απολλωνιστές, μας στήριξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μας ανέβασαν ψυχολογικά».

Από: Σπύρο Μίντζη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template