Συνέντευξη του βοηθού προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Θοδωρή Μπερδέ στο Planet Apollon


Συνέντευξη του βοηθού προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης  Θοδωρή Μπερδέ  στο Planet Apollon

Μπερδές: «Πιστεύουμε στην άνοδο, θέλουμε τους Απολλωνιστές κοντά μας»


Mετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΝΑΟ Χανίων όπου ο Απόλλωνας επιβλήθηκε με 11-4 ο βοηθός προπονητής της «Αμφίβιας Ταξιαρχίας» Θοδωρής Μπερδές δήλωσε στο Planet Apollon τα εξής:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, χαιρόμαστε τα παιχνίδια, τα παιδία ειναι χαρούμενα. Παίζουμε ωραίο πόλο, σε κάθε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Ευχόμαστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α1. Πάμε παιχνίδι-παιχνίδι, το βράδυ έχουμε το ματς με την Χαλκίδα το οποίο θα το δούμε με την ίδια σοβαρότητα.
Για έμας όλοι οι αγώνες είναι ένας τελικός και θέλουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί όπως στα προηγούμενα. Από εκεί και πέρα θα επικεντρωθούμε βλέποντας τα βίντεο με τον Κωνσταντίνο Δάνδολο στα όποια λάθη κάναμε στα ματς των Play-Off ώστε την Κυριακή στην τελική φάση να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα. Μέχρι στιγμής είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα, η επίθεση μας είναι σε καλό δρόμο. Νομίζω η ομάδα μας, δείχνει στοιχεία που δεν τα είχε δείξει σε προηγούμενα παιχνίδια, την πολύ καλή άμυνα, πλουραλισμό στην επίθεση. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον κόσμο που είναι δίπλα μας, τον έλουμε φυσικά και στην Ηλιούπολη.
Βλέπουμε ανθρώπους που μας συγκινούν, όλων των ηλικιών από μικρούς μέχρι ανθρώπους με άσπρα μαλλιά. Αυτό μας δίνει δύναμη, μας οδηγεί να κάνουμε περισσότεροι προσπάθεια, μας κάνει ποιο σοβαρούς. Ο Απόλλωνας είναι ένα ιστορικό σωματεία και ηλικρινά δεν περίμενα τέτοια αγάπη για τον υγρό στίβο. Ευχαριστούμε όλους Απολλωνιστες, το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, τον κ.Βελλή που πάντα θέλει να μαθαίνει τα νέα της ομάδας και είναι κοντά μας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία δουλεύουμε με επαγγελματισμό και μπορούμε να πιστέψουμε στο όνειρο της ανόδου της Α1 άλλωστε το έχουμε πει και το έχουμε δηλώσει από την αρχή.»

Τάσος Νικητόπουλος
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template