ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όπως έχει διαπιστωθεί από ασφαλείς πηγές, καταβάλλεται μία αήθης προσπάθεια παραπλανήσεως των νεαρών αθλητών και των κηδεμόνων τους, για το μέλλον και τη λειτουργία των Ακαδημιών του «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» .
Οι από κάθε άποψη απαράδεκτες ενέργειες γίνονται δυστυχώς από πρόσωπο που είχε την ευθύνη της λειτουργίας των Ακαδημιών και την εμπιστοσύνη του Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιεί παρανόμως έγγραφα και στοιχεία του συλλόγου (καταλόγους αθλητών και γονέων, αριθμούς τηλεφώνων, Fax, e-mail κ.λ.π.), με σκοπό τη διάλυση των Ακαδημιών του συλλόγου και την ένταξη τους στο νέο εργοδότη του.
Δυστυχώς, μεταξύ των διαφόρων παραπλανητικών ενεργειών του περιλαμβάνεται και η ανυπόστατη διαβεβαίωση ότι η μόνη λύση που υπάρχει για τα νέα παιδιά είναι να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε., όταν είναι παγκοίνως γνωστόν, ότι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου είναι πάντοτε στη διάθεση της Π.Α.Ε., που έχει το δικαίωμα να ζητήσει οποιονδήποτε αθλητή από το σύλλογο άνευ ανταλλάγματος και επί πλέον ν’ απαγορεύσει τη μεταγραφή αθλητών σε άλλη Π.Α.Ε. ή αθλητικό σωματείο χωρίς τη συναίνεση της ( δικαίωμα VETO).
Επειδή το θράσος και η ιταμότητα δεν έχουν όρια, όπως και η προδοσία, το Δ.Σ. του συλλόγου ενημερώνει όλους τους Απολλωνιστές και κυρίως τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, ότι ο τέως υπεύθυνος των Ακαδημίων Ι. Θεοχαρίδης, δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Απόλλωνα και ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του συλλόγου έχουν αναλάβει οι διεθνείς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μας και ειδικευμένοι στα θέματα Ακαδημιών κ.κ. Κων/νος Ποζαπαλίδης και Βασίλειος Μαστρακούλης με το επιτελείο τους,  που αποτελείται από το σύνολο των προπονητών που υπηρέτησαν και θα υπηρετήσουν και πάλι τους νεαρούς αθλητές μας.  

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template