ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗ

Πέρασαν αρκετές μέρες από την ιστορική στιγμή για τον Ελληνικό Αθλητισμό που ο Γιώργος Αφρουδάκης, «ο μύθος του ελληνικού πόλο», όπως σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος τον αποκαλεί, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το υψηλής στάθμης αγωνιστικό προσκήνιο και την αφιέρωση του στο σύλλογο της καρδιάς του, τον «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του στο άθλημα που υπηρέτησε με τόση συνέπεια και αυταπάρνηση από τη θέση του μεγάλου τιμονιέρη και εμπνευσμένου ηγέτη και οδηγού της Ελληνικής νεολαίας, της οποίας αποτέλεσε ένα ευγενικό πρότυπο και είδωλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στη χθεσινή συνεδρίαση του της 24ης Αυγούστου 2016, διερμηνεύοντας τα αισθήματα, όχι μόνο όλων των Απολλωνιστών, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου, εκφράζει για μία ακόμη φορά τον θαυμασμό, την απέραντη εκτίμηση και αγάπη του στο Γιώργο Αφρουδάκη και πάνω απ’ όλα την ευγνωμοσύνη όλων για την απόφαση του να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό μας σύλλογο. Η πράξη του αυτή είναι πράξη μοναδικού ψυχικού μεγαλείου και αφοσίωσης και δείχνει τον δρόμο που πρέπει ν’ ακολουθούν εκείνοι που έχουν προσφέρει τα πάντα τιμώντας το άθλημα, την Εθνική ομάδα, τους συλλόγους που αγωνίστηκαν, επιδεικνύοντας πάνω απ’ όλα, ασύγκριτο αθλητικό ήθος.
Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει, για μία ακόμη φορά, το μεγάλο αθλητή σε ειδική εορταστική εκδήλωση που θα οργανωθεί προς τιμή του.


 ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template