Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έγινε χθες το βράδυ με μεγάλη συμμετοχή, η προγραμματισθείσα συγκέντρωση γνωριμίας γονέων και αθλητών των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου, με το νέο προπονητικό επιτελείο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης.
Η συνάντηση έγινε σε τρεις διαφορετικές ώρες με τα αντίστοιχα τμήματα, όπως είχε προγραμματιστεί, στις 18:00 το ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ, 19:00 ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ και 20:00 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.
Το καλωσόρισμα άνοιξε ο επίτιμος πρόεδρος, νομικός σύμβουλος και σύμβουλος επί ειδικών θεμάτων του Γ.Σ.  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα κ. Αρ. Καμάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις ακαδημίες και το γήπεδο «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» που έχουν προκύψει  με την ΠΑΕ, απαντώντας και διευκρινίζοντας για το πώς ακριβώς έχουν τα θέματα.

Κατόπιν παρουσίασε το νέο προπονητικό επιτελείο που είναι οι εξής: Τεχνικός Διευθυντής ο  Ποζαπαλίδης Κων/νος., Υπεύθυνος Ακαδημίας Μαστρακούλης Βασίλης. Προπονητές: Αθανασόπουλος Αθ., Παπαγιάννης Γ.,  Δόγιας Παν., Τσορώνης Σπ., Πλάνας Ηλ., Ασημακόπουλος Κ., Κώστας Δημ., Μπαντούνας Δημ., Παντέλης Τάκης.
Ο τεχνικός διευθυντής κ. Κ. Ποζαπαλίδης ανέπτυξε τη σκέψη του σχετικά με τη λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, όπως επίσης και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Β. Μαστρακούλης, του  οποίου η αναφορά σχετικά με την παρακολούθηση της βαθμολογικής εξέλιξης των αθλητών στα σχολεία προκάλεσε αίσθηση.
Έγιναν ερωτήσεις από τους γονείς, οι οποίες απαντήθηκαν και από μέλη του Δ.Σ., όπως ο αντιπρόεδρος κ. Φόρτωμας Αριστοτέλης και ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιντζόγλου Στέφανος.apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template