ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας πόλο ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας με στόχο την άνοδο στην Α1.
Συγκεκριμένα ανακοινώνουμε επίσημα την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Ζάχου Αφρουδάκη, από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του τμήματος υγρού στίβου του Συλλόγου μας.ΖΑΧΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ


Την προσπάθεια της ομάδας μας θα ενισχύσει ο πολύπειρος Γιώργος Παπαδόπουλος από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον οποίο διετέλεσε αρχηγός.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Παράλληλα αποκτήθηκαν νέοι σε ηλικία παίκτες όπως οι Αδάμ Τούλης από την Βουλιαγμένη, τα αδέλφια Ευγένιος και Ηλίας Λάλας από την Μεταμόρφωση και ο Μιχάλης Πολιτάκης από την Χίο.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά στην ομάδα μας, τους Ζάχο Αναστασιάδη, Άκη Σταυρόπουλο, Άκη Τροβά, Τζαμαντάκη Μενέλαο και τα αδέλφια Γιάννη και Βασίλη Εμμανουηλίδη.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ St Lawrence College στη Βάρη ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9/16 ΣΤΙΣ 19.00. 

Από Σπύρο Μίντζη

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template