Μια επιστολή – έκκληση από τον Αντώνη Βυθούλκα (έναν ανιδιοτελή και γνήσιο Απολλωνιστή) προς την ΠΑΕ και Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, που αξίζει την προσοχής μας


Μια επιστολή – έκκληση από τον Αντώνη Βυθούλκα (ενός ανιδιοτελούς και γνήσιου Απολλωνιστή) προς την ΠΑΕ και Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, που αξίζει την προσοχής μας
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ 
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ

Αντώνης Βυθούλκας
 

Κύριοι της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και του Γ. Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ηγέτες της αγαπημένης μας ομάδας, θα μιλήσω ακόμη μία φορά σαν ένας απλός φίλαθλος, που αγαπά πολύ την ομάδα μας, τον Απόλλωνα μας.
Σε όλα τα σπίτια όλου του κόσμου, υπάρχουν προβλήματα, προβλήματα που μπορούν να φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις, υπάρχουν όμως και προβλήματα, που όσο μεγάλα κι αν είναι, όσες βαριές κουβέντες κι αν έχουν ειπωθεί, μπορούν όλα να ξεπεραστούν, αν πρυτανεύσει η αγάπη. Και εμείς όλοι είμαστε εδώ, βρισκόμαστε από αγάπη και μόνο προς τον Απόλλωνα μας.
Αγαπητέ κύριε Μονεμβασιώτη, κάνω έκκληση, σκεφτείτε τι δεσμεύσεις και τι υποχρεώσεις θα αναλάβετε στην Νέα Σμύρνη, τι έξοδα θα υπάρχουν με μια τέτοια μετακίνηση και πόσο τα ταλαιπωρηθούν οι αγαπημένοι μας παίκτες σε ένα «ξένο» γήπεδο.
Ξαναδιαβάστε και σκεφτείτε καλύτερα την τελευταία πρόταση για την συνεργασία με τον Γ. Σ. Απόλλων Σμύρνης:

(• Το γήπεδο, σας διατίθεται για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ (στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και μία προπόνηση) με αποζημίωση 3.500,00 ευρώ ανά ημερήσιο αγώνα.
• Στην περίπτωση νυκτερινού αγώνα η αποζημίωση διαμορφώνεται στο ποσόν των 4.500,00 ευρώ λόγω και της χρήσεως του συστήματος φωτισμού.
• Ο Γ.Σ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου (χλοοτάπητα, συντήρηση εξοπλισμού, αποζημιώσεις ΔΕΚΟ και καθαρισμό γηπέδου) πλην των δαπανών που προκαλούνται κατά την διοργάνωση των αγώνων (εταιρείες φύλαξης κλπ)
• Είναι αυτονόητο ότι τα ανωτέρω ποσά δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα του Γ.Σ όπως αυτά προβλέπονται από την Νομοθεσία.)
Πιστεύω ότι αυτή η πρόταση, είναι καλύτερη από την αρχική δική σας, κύριε Μοναμβασιώτη.
Μιλώντας με ανθρώπους του Γ.Σ. και σήμερα το πρωί, σας μεταφέρω, ότι η πρόταση είναι μόνιμα ανοικτή και ΙΣΧΥΕΙ. Όχι μόνο τώρα, αλλά για όλη την αγωνιστική περίοδο.
Ελάτε σε επικοινωνία με τον Κο Καταβέλο τον οποίο γνωρίζω ότι εκτιμάτε προσωπικά, συζητείστε και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ορισμένες μικροδιαφορές αν υπάρχουν ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ για το καλό του Απόλλωνα μας.
ΜΗ ξεκινήστε την μεταφορά των οργάνων, των πλυντηρίων και των γραφείων δίπλα από την αίθουσα τροπαίων, πριν τα πείτε οι δυό Παναγιώτηδες. Βρείτε μαζί την λύση και την Δευτέρα την ημέρα της εορτής και των δυό σας να γιορτάσουμε μαζί με το Πάσχα του καλοκαιριού και την Ανάσταση του Απόλλωνα μας.
ΟΛΟΙ μαζί θα ανεβάσουμε τον Απόλλωνα στην S. L.

 Αντώνης Βυθούλκας
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template