ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΑύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, στην οποία συμμετέχει και η ομάδα μας.

Φέτος η Α2 κατηγορία ανδρών ξεκινά πιο νωρίς από ποτέ, καθώς οι ομάδες κάνουν πρεμιέρα στις 8/1/2017, λίγες ημέρες δηλαδή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΚΟΕ, προβλέπεται, ο πρώτος γύρος της Α2 ανδρών που θα έχει διάρκεια από τον Γενάρη έως και τα μέσα Μαρτίου να γίνει σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων.

Συνεπώς, αν τελικά ισχύσει η συγκεκριμένη πρόταση τότε όλες οι ομάδες στον πρώτο γύρο θα δώσουν δεκατέσσερα παιχνίδια, επτά εντός και επτά εκτός.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην Α2 είναι :

Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, Μίλωνας, Περιστέρι, ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου, Χαλκίδα, ΝΕ Πατρών, ΟΦΗ, Ρέθυμνο, Χανιά, Ιωνικός, Χαιδάρι, Νηρέας Χαλ., Νηρέας Γέρακα, Ηλυσιακός.

Όσον αφορά τις ομάδες της επαρχίας, είναι πρωτοφανές ότι δεν υπάρχει ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ συμμετέχουν δύο ομάδες από τον Βόλο, τρεις ομάδες από την Κρήτη, η Χαλκίδα και η ΝΕΠ.

Από Σπύρο Μίντζη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template