ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣ ΤΥΦΩΝ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΣ ΤΥΦΩΝ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2


Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε την Δευτέρα η ομάδα βόλλεϋ των γυναικών. Ήττα που ήρθε αναπάντεχα μέσα στη ροή ενός αγώνα που ο Απόλλωνας είχε ...στο τσεπάκι!

Οι μπλε αμαζόνες προηγήθηκαν μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο με 2-0 στα σετ και στη συνέχεια κατάφεραν να προσφέρουν το παιχνίδι στην αντίπαλη ομάδα. Τίποτα δεν προϊδέαζε μια τέτοια εξέλιξη, καθώς το 25-12 του πρώτου σετ δεν άφηνε περιθώρια για ...αμφισβήτηση! Ο Απόλλωνας ήταν αλάνθαστος και προηγήθηκε σε 16 λεπτά με εξαιρετικά τελειώματα, υψηλά ποσοστά άριστης υποδοχής και μπλόκα.

Το 2ο σετ έφερε μια σχετική χαλάρωση καθώς γρήγορα η ομάδα μας προηγήθηκε με 20 – 11 με ποιότητα στα τελειώματα από το κέντρο και τις άκρες. Το τελικό σκορ 25-17 με χαλαρό τον Απόλλωνα νομίζαμε ότι ήταν αρκετό για να καθηλώσει τον αντίπαλο.

Όμως η συνέχεια έκρυβε εκπλήξεις. Ο Τυφώνας είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί φέτος με έμπειρες παίκτριες με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Το τρίτο σετ ήρθε να πιστοποιήσει το γεγονός αυτό, με την κεντρική Χριστίνα Διαμαντη να παίρνει πάνω της το παιχνίδι και σε συνεργασία με την εξαιρετική υποδοχή των συμπαικτριών της να δηλώνει παρών. Με τις μπλε να αντιδρούν με πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές το σετ πέρασε στην ομάδα των γηπεδούχων με σκορ 25-17 και την αυτοπεποίθηση των Απολλωνιστριών στο ναδίρ.

Στο 4ο σετ ο Απόλλωνας ξεκίνησε μαχητικά και έφτασε να προηγηθεί με σκορ 21-16. Όμως η αντίπαλη ομάδα μπόρεσε να διαχειριστεί καλύτερα την στιγμή, ανέκαμψε και σε συνδιασμό με τα πολλά λάθη των φιλοξενουμένων μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι και να οδηγήσει τη μάχη στο ται - μπρέικ με σκορ 25-22. Εκεί, όπου οι μπλε με την ψυχολογία στον πάτο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και έχασαν φυσιολογικά με 15-11.

Μια μάχη που χάθηκε δεν καθορίζει την πορεία μίας καλοστημένης ομάδας σαν τον Απόλλωνα. Θα βρεθούν τρόποι να διαχειριστούμε την ήττα και θα επανέλθουμε όπως πρέπει στη συνέχεια!


apollongs.gr

Φωτογράφιση Βαγγέλης Ζαρδής
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template