Νέα δημοσίευση στο Pisina.net: «ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ»


pisina.net δημοσιεύθηκε: "Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, ο Γιάννης Κατρουτζανάκης προπονητής του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την άνοδο, Απόλλωνα Σμύρνης μιλάει στο pisina.net για το χτίσιμο της ομάδας του, που έγινε σύμφωνα με τα πρότυπα της Α1 κατηγορίας"


Νέα δημοσίευση στο Pisina.net


«ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ»

από pisina.net
 
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, ο Γιάννης Κατρουτζανάκης προπονητής του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την άνοδο, Απόλλωνα Σμύρνης μιλάει στο pisina.net για το χτίσιμο της ομάδας του, που έγινε σύμφωνα με τα πρότυπα της Α1 κατηγορίας, για το βάρος του να είσαι φαβορί, καθώς και για τους έμπειρους παίκτες που απαρτίζουν τον Απόλλωνα.

Για την κατάσταση της ομάδας λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δήλωσε:

"Από τα αναγνωριστικά παιχνίδια που έχουν γίνει έως τώρα, μπορώ να πω πως όλες οι ομάδες βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Εμείς εξαρχής είχαμε δηλώσει πως η ομάδα έχει ως στόχο την άνοδο στην Α1, για αυτό και επενδύσαμε αρκετά. Πήραμε έμπειρους παίκτες και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, ύστερα από μια σχετικά δύσκολη περίοδο προετοιμασίας. Υπήρξαν κάποια μικρά προβλήματα με την πισίνα και κάποιοι τραυματισμοί, οι οποίοι ξεπεράστηκαν και πλέον η ομάδα είναι έτοιμη για την έναρξη. Το πρόβλημα με την πισίνα πάραυτα δεν έχει λυθεί ακόμη. Η ομάδα φιλοξενείται στο Γουδί για να κάνει τις προπονήσεις της, το όποιο μάλιστα έχει δηλώσει και ως έδρα. Επειδή όμως εκεί αγωνίζεται και ο Παναθηναϊκός, το παιχνίδι της Κυριακής θα γίνει στον 'Αλιμο. Αναμένουμε κάποιες εξελίξεις ώστε να δρομολογηθεί το θέμα, όμως δεν υπάρχει κάποιο νέο ακόμη".

Για το "βάρος" του τίτλου του φαβορί που έχει ο Απόλλων, επισήμανε:

"Πάντα σε μια κατηγορία υπάρχουν τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και οι ομάδες που απλά θέλουν να παραμείνουν. Εμείς από την αρχή δηλώσαμε ότι θέλουμε να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία και πλέον πάμε να δικαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί. Οι παίκτες οι οποίοι απαρτίζουν την ομάδα γνωρίζουν από την αρχή ποιο είναι το βάρος που κουβαλούν, για αυτό και πήραμε παίκτες ικανούς να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις και να οδηγήσουν την ομάδα στην Α1. Είμαι από όλους πάρα πολύ ικανοποιημένος".

Για τους παίχτες που ήρθαν καθώς και για την συμμετοχή του Γ. Αφρουδάκη, ανέφερε:

"Οι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι οι Διονύσης Μητρόπουλος, Ζάχος Αφρουδάκης και Δήμος Δερμιτζάκης από το Καλαμάκι, ο Λεωνίδας Μαυρωτάς από τον Υδραικό, Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την Γλυφάδα, τα αδέρφια Λάλλα από την Μεταμόρφωση, ο Στέφανος Χατζηστεφάνου από τον ΠΑΟ και ο Πάνος Λάζαρης από την Ηλιούπολη. Από την άλλη παρελθόν αποτελεί ο Ζάχος Αναστασιάδης ο οποίος πήγε στην Χαλκίδα και ο 'Ακης Σταυρόπουλος ο οποίος πήγε στον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Αφρουδάκης μας έχει δηλώσει πως θα παίξει κάποια παιχνίδια τιμής ένεκεν και εμείς ελπίζουμε αυτά να είναι στα πλέι-όφ. Αν εμείς όμως δούμε ότι η ομάδα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και χρειαστεί να παίξει νωρίτερα, θα χρησιμοποιηθεί. Ευχής όμως έργον είναι να παίξει κάποια παιχνίδια τιμητικά για τον ίδιο και την ομάδα".


 
 
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template